Çarpışma Zeynep Kim? Zeynep’in Adı Ne? Kaç Yaşında?

Ay Yapım’ın güvendiği yapımlardan birisi olan Çarpışma dizisi hakkında detaylar her geçen gün merak edilmekte .Çarpışma dizisi Zeynep’in gerçek adı gibi ne,kimdir? İşte detaylar haberimizde...

12.10.2018-16:37 - (Son Güncelleme: 15.12.2018-14:20) Çarpışma Zeynep Kim? Zeynep’in Adı Ne? Kaç Yaşında?

Ay Yapım’ın güvendiği yapımlardan birisi olan Çarpışma dizisi hakkında detaylar her geçen gün  merak edilmekte .Çarpışma dizisi Zeynep’in gerçek adı gibi ne,kimdir? İşte detaylar haberimizde...

ÇARPIŞMA DİZİSİ ZEYNEP KİMDİR? GERÇEK ADI NE, KAÇ YAŞINDA?

 Dizi bir trafik kazası ile başladığı için dizinin de adı Çarpışma olarak belirlenmiş. Bu kaza sonrasında gelişen olayları konu alan dizide Kıvanç Tatlıtuğ bir polise hayat verecek. Kazazedelerden birisi ise Zeynep karakteri olacak. çarpışma dizisi Zeynep karakteri Leyla adında bir kızı olan merhamet dolu bir annedir.

Eşi Galip karanlık işlere bulaşınca kızı Leyla kaçırılır. Zeynep’in tek derdi vardır canından can olan biricik kızı Leyla’yı o adamların elinden kurtarmak. İlk işi tabiki o adamları bulmaktır.

Heyecan dolu dakikaların hiç eksik olmadığı Çarpışma dizisinde Zeynep anne sevgisi ile gözü hiçbir şeyi görmeyen bir anne olarak seyirciyle buluşacak. Hilal Saral’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Çarpışma dizisinde bakalım Zeynep kızı Leyla’ya ulaşabilecek mi? İzleyip hep birlikte göreceğiz.

ZEYNEP ROLÜYLE DİZİYE DAHİL OLAN OYUNCU ELÇİN SANGU'DUR

Ä°lgili resim

Güzel oyuncu Temmuz, 1985 doğumlu. İzmir doğumlu olan oyuncu çerkezdir. Mersin Üniversitesi Opera Bölümü mezunu olan oyuncu mezuniyetin ardından oyunculuk alanına yönelmiştir.

İkinci üniversite olarak da Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünü kazanmış ancak eğitimini tamamlamadan Haldun Dormenden ders almıştır. İlk olarak Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden rol alan Sangu, daha sonra Aşk Kaç Beden Giyer dizisinde adından söz ettirdi. 

Kurt Seyis ve Şura dizisinin Güzide’si olarak seyirciyle buluşan oyuncu Sevdam Alabora  dizisinde başrolde yer alan oyunculardan oldu.Elçin Sangu son olarak Barış Arduç ile başrolde yer aldığı Kiralık Aşk’ın Defne karakterine hayat vermiştir.

Elçin Sangu Yaşı-Boyu-Kilosu-Sevgilisi

Yakınlarda adı Barış Arduç ile anılan oyuncunun boyu 168 cm ve kilosu 59 kg dır. Gözlerden uzak süren bir ilişkisi vardır.

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal