Çarpışma Kerem Kim? Çarpışma Dizisi Kerem’in Gerçek Adı Ne?

Çarpışma dizisi Kerem karakteri dizinin ana karakterlerinden birisi. Peki Çarpışma Kerem’in gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli, daha önce hangi dizide oynadı sorularının cevapları yazımızda siz değerli takipçilerimizle.

12.10.2018-16:32 - (Son Güncelleme: 12.10.2018-16:27) Çarpışma Kerem Kim? Çarpışma Dizisi Kerem’in Gerçek Adı Ne?

Çarpışma dizisi Kerem karakteri dizinin ana karakterlerinden birisi. Peki Çarpışma Kerem’in gerçek adı ne, kaç yaşında, nereli, daha önce hangi dizide oynadı sorularının cevapları yazımızda siz değerli takipçilerimizle.

Çarpışma Dizisi Kerem Kimdir? Çarpışma Kerem’in Gerçek Adı Ne? Kaç yaşında?

Ay Yapımın yeni dizisi Çarpışma çok yakında Show Tv ekranlarında başlayacak. Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ’un rol aldığı Çarpışma dizisi Kerem de dizinin en önemli karakterlerinden birisi.

 Kerem hırsızlık suçundan hüküm giymiştir. Dizinin ana karakterlerinden olan Kerem’in sevgilisi Meral, en yakın arkadaşı ise Yakuptur. Yaşanan kazanın ardından hayatında yeni bir sayfa açılan Kerem hikayesiyle bizleri de duygulandıracak.

Çarpışma dizisi Kerem’in gerçek adı ise Alperen Duymaz.

Geçtiğimiz sezonda yine Ay Yapım imzalı  Aksiyon dolu dakikaların yaşandığı Çukur’da Sena’nın abisi olarak karşımıza çıkan Alperen Duymaz daha önce de Bodrum Masalı adlı dizide Dilan Deniz Çiçek ile abi kardeşe hayat vermiştir.

Çarpışma dizisi Kerem’e hayat veren Alperen Duymaz’ı yakından tanıyacak olursak; başarılı oyuncu 1992 senesinde başkentimiz Ankara’da dünyaya gözlerini açmıştır.

alperen duymaz ile ilgili görsel sonucu

1,84 boyunda ve 73 kilo olan oyuncu Ankara Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Yalnız kalmaktan korkutuğunu ifade eden oyuncu, çok inatçı biri olmadığını da sözlerine ekliyor.  İkizler burcu olan oyuncu Bodrum Masalı adlı dizi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran oyuncu bu dizinin ardından Acı Aşk adlı dizide rol almıştır.

Aslan Ailem adlı Trt ekranlarında yayınlanan dizide rol alan Burcu Özberk ile sevgili olan Alperen Duymaz, sevgilisi Burcu Özberk ile beraber 9 Martta beyaz perdede yayınlanacak olan Diriliş Karatay: Son Selçuklu Destanı adlı yapımda rol aldı. Diriliş Karatay adlı sinema filminde de oyunculuğu ile adından söz ettirecek.

 

Bodrum Masalı adlı dizide ise Cesur karakterine hayat vermiştir. Kamera karşısına çıktığı ilk yapım ise Tatlı Küçük Yalancılar adlı dizi olmuştur. Çukur dizisinde Emrah Amir karakteri ile fenomen olan oyuncu yeni dizisi olan Çarpışma için tarz değişikliğine gitmiştir.

 Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal