Maç Sonucu... Beşiktaş: 2 - Ankaragücü: 1

Sergen Yalçın ile çıkış bulan siyah-beyazlı ekip, 25. haftanın açılış maçında düşme potasında yer alan Ankaragücü karşısında 2-1 kazandı.

06.03.2020-20:36 - (Son Güncelleme: 06.03.2020-21:59) Maç Sonucu... Beşiktaş: 2 - Ankaragücü: 1

Sergen Yalçın ile çıkış bulan Beşiktaş, 25. haftanın açılış maçında düşme potasında yer alan Ankaragücü karşısında 2-1 kazanmayı başardı.

Beşiktaş'ın gollerini Burak Yılmaz ve Ljajic atarken konuk ekibin tek sayısını İlhan Parlak penaltıdan buldu.

Beşiktaş bu sonuçla puanını 43'e çıkarırken gelecek hafta yapılacak Galatasaray derbisi öncesi fire vermedi.

Ankaragücü ise üst üste 3 hafta yenilmiş oldu ve 20 puanla düşme hattında kaldı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

2'İLK NET POZİSYON! Boyd'un pasında Atiba ceza sahasına girdi. Atiba'nın kale ağzına bıraktığı topla hiçbir arkadaşı buluşamadı.

4'PENALTI! Faty'nin müdahalesinde Atiba Hutchinson ceza sahası içinde yerde kaldı ve hakem Arda Kardeşler penaltı noktasını gösterdi.

6'GOL Penaltıda topun başına geçen Burak Yılmaz, topla kaleciyi farklı yerlere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirmeyi başardı.

7'Erken GOL bulan Beşiktaş savunmadan oyun kuruyor.

10'YAN AĞLAR! Boyd'un çizgiden çevirdiği topta ceza sahası içindeki Burak Yılmaz, kaleyi sağ çaprazdan gören bir pozisyonda bekletmeden vuruşu yaptı ancak top yan ağlarda kaldı.

19'N'Koudou top ile Orgill'in arasına girdi. Tansiyon artınca Orgill ile N'Koudou arasında gerilim yaşandı. Sonrasında kenardan Sergen Yalçın da dahil oldu.

31'Gerson Rodrigues'in pasında topla buluşan Orgill ceza sahasına girerek ortasını yaptı ancak hakem ofsayt gerekçesi ile oyunu durdurdu.

'45 İlk yarı bitti.

56'Sol kanattan topu taşıyan N'Koudou Burak Yılmaz'a pasını aktardı. Ceza sahası içinde sırtı kaleye dönük olan Burak topu Lens'e çıkardı. Lens'in yaptığı ortayı Ankaragücü savunması uzaklaştırdı.

66'Karşılaşmada ilk oyuncu değişikliği: Beşiktaş'ta Kevin-Prince Boateng yerini Abdoulay Diaby'ye bıraktı.


74'Serbest vuruşu Caner Erkin kullandı. Caner'in ortasında top savunmadan sekti. Pozisyonu takip eden Atiba topu yeniden ceza sahasına taşıdı ancak savunma yeniden araya girdi.

82'Rakip ceza sahasına topu taşıyan Ljajic, Faty'nin müdahalesiyle yerde kaldı. Faty, bu pozisyonun ardından sarı kart gördü. Beşiktaş tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullanıyor.

90' Maç bitti.

Beşiktaş - Ankaragücü ilk 11'ler 

Beşiktaş: Karius, Lens, Vida, Ruiz, Caner, Elneny, Atiba, Boyd, Boateng, N’Koudou, Burak

Ankaragücü: Friedrich, Pazdan, Kulusic, Atila Turan, Kitsiou, Sedat Ağçay, Faty, Lukasik, Michalak, Gerson, Orgill

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal