Luffy coin nedir? Luffy coin projesi ve yol haritası

İçerisine NFT marketi ve DeFi platformu ile birlikte interaktif oyun sistemi olan Luffy coin Ethereum ağı üzerinden oluşturulan bir metaverse platformudur. Peki, Luffy coin projesi ve yol haritası nasıldır?

21.04.2022-08:43 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-08:43) Luffy coin nedir? Luffy coin projesi ve yol haritası

Luffy coin nedir?

2021 yılının Ağustos ayında piyasalara giren LUFFY, hem holderlar arasında hem de topluluklarda çok yönlü ekosistemin inşasını sağladı. İlk gün gerçekleştirilen token yardımlarında ve aynı zamanda kontrat kapsamında vazgeçmeler sayesinde Luffy tokenin tam kontrolü nün topluluk üzerine geçtiği söylenir. Luffy tokeni, ekosistem içinde native tokenidir ve ödemelerde kullanılır.

Luffy coin nedir

Luffy coinin karakteri bir dönem One piece anime adlı TV dizisindeki Monkey D. Luffy karakterinden esinlenerek ortaya çıkarılmıştır. Gateio borsasında listelenen ve son 24 saat içinde yüzde 16.3 oranında bir artış gösteren Luffy'inin geçtiğimiz yıl ekim ayında Rarible ve kendi marketlerinde 10.000 NFT'nin yayınlandığı bilinir. NFT'den elde edilen tüm kar oranları ise içeride yakma, pazarlama ve Luffy geliştirme çalışmaları için kullanılacak.

Luffy coin projesi ve yol haritası

Platformun asıl kuruluş amacı, kriptoyu daha da iyi hale getirerek güvenli bir şekilde eğlence amaçlı kullanılmasını sağlamaktır. Bu doğrultuda olan talepleri destekleyen Chopper & Goku isimli yardımcı programlarla iş birliği içindedir.

Kullanıcılar canlı çizelgeleri görüntüleyerek popüler anime tokenleriyle ilgili bilgi edinebilecekleri bir uygulama olan Luffy'nin Inu NFT Marketi, daha az ücretle hem mangalara hem Anime hem de Manga tabanlı NFT sayın alınma platformudur. Animemetaverse Luffy'ler ayrıca, anime ve manga endüstrisi değişiminde hedefi olan bir NFT protokolü özelliğini de taşır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal