Lincoln: 'Rafinha, Fenerbahçe'nin Teklifini Dinlemedi'

Rafinha’nın menajerliğini yapan eski Galatasaraylı yıldız Cassio Lincoln, Fenerbahçe’nin oyuncusuna transfer teklifinde bulunduğu fakat yıldız oyuncunun bu teklifi reddettiğini belirtti.

16.05.2020-13:05 - (Son Güncelleme: 16.05.2020-13:01) Lincoln: 'Rafinha, Fenerbahçe'nin Teklifini Dinlemedi'

Flamengo'nun 34 yaşındaki deneyimli oyuncusu Rafinha'nın Ocak 2020'de Fenerbahçe'den yapılan transfer teklifini reddettiği öne sürüldü. Brezilya'da canlı yayın yapan Fox Sports Radio'nun sunucusu Benjamin Back, "Rafinha'nın Çin'e gideceğine dair haber görünce hemen menajeri Cassio Lincoln'ü aradım. Lincoln, Rafinha ile Schalke'de de beraber oynadı. Aynı zamanda çok iyi arakdaşlar. Rafinha'nın sözleşmesinde bir madde olduğunu söyledi. Eğer, Brezilya dışından bir teklif gelirse, bonservis gerekmeksizin Rafinha gitmekte özgür. Ancak, Rafinha'nın Flamengo'da çok mutlu olduğunu ve sözleşmesini uzatacağını söyledi." ifadelerini kullandı.

"Lincoln, Rafinha'ya ocak ayında Avrupa'dan bir teklif de geldiğini söyledi." şeklinde cümlelerini devam ettiren Back, "Fenerbahçe, Rafinha için çok ciddi bir teklif sunmuş ve transferi için ısrarcı olmuş. Ancak, Lincoln'ün söylediğine göre Rafinha, Fenerbahçe ile görüşmemiş bile." şeklinde konuştu.

Benjamin Back, Lincoln'e söylediği bilgiye göre Rafinha'nın Haziran 2021'de sona erecek olan kontratını de kısa zaman içerisinde uzatacağını açıkladı.

Futbol kariyerine Londrina'da başlayan Rafinha, sonrasında Coritiba, Schalke, Genoa ve Bayern Münih kulüplerinin de formasını giydi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal