Levent Tüzemen'den Galatasaray'a Hakaret Gibi Sözler!

Levet Tüzemen'in belki klasik olacak ama deveye "Boynun neden eğri?" diye sormuşlar. Deve de "Nerem doğru ki!" sözleriyle olay oldu..

31.08.2019-10:09 - (Son Güncelleme: 31.08.2019-10:05) Levent Tüzemen'den Galatasaray'a Hakaret Gibi Sözler!

Galatasaray'ın neresinden tutsan elinde kalıyor. Oyuncular birbirlerine yardım etmiyor açıklamasıyla sosyal medyada çok konuşulan Levent Tüzemen şu sözleri söyledi..

TOPLAMA KAMPI DAHA İYİ

Levent Tüzemen: "Toplama bir takım yapıp sahaya sürsen G.Saray kadar kopuk, dağınık, düzensiz ve disiplinsiz hareket etmez. Oyuncular zihinsel olarak travma yaşıyor. Diagne, rahat pas almak adına kendine pozisyon yaratması gerekirken çakılı kalıyor. Ruh gibi davranıyor"

GALATASARAY'IN KADROSU YANLIŞ KURULMUŞ

"Fernando, Onyekuru ve Ndiaye'nin yerine yapılan transferler Galatasaray'da kadro mühendisliğinin yanlış olduğunu gösteriyor. Feghouli dışında rakip üzerine gidip çalım atacak hızlı bir oyuncu yok. Galatasaray'ın iki etkili pozisyonunda Feghouli'nin çabası vardı. Herkesin topu ayağına beklediği bir anlayışla üstelik durarak ve ağır oynayarak başarılı olamazsın. G.Saray'ın öncelikle Ndiaye gibi savaşçı ve Onyekuru tipi çabuk oyunculara ihtiyacı var."

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal