Lehmann: 'Ne Olursa Olsun, Virüsle Yaşamaya Alışmak Gerek'

Schalke 04, Borussia Dortmund ve Stuttgart kalesini korumuş eski file bekçisi Jens Lehmann, Bundesliga'nın tekrardan başlaması ile ilgili açıklama yaptı.

13.05.2020-15:38 - (Son Güncelleme: 13.05.2020-15:35) Lehmann: 'Ne Olursa Olsun, Virüsle Yaşamaya Alışmak Gerek'
Arsenal'in eski file bekçisinden Jens Lehmann, yeni tip coronavirüs (Covid-19) için özellikle genç oyuncuların tedirgin olmaması gerektiğini belirtilken, Bundesliga'nın geri dönüş kararını da desteklediğini ifade etti.
Lehmann, beIN Sports'a verdiği demeç ile halkın coronavirüs ile yaşamaya alışması gerektiğini vurguladı:
"Ne olursa olsun, virüsle yaşamaya alışmak zorundasınız. Bu kabusu bitirmenin tek yolu ilaç veya aşının bulunmasını umut etmek. Şu ana kadar elimizde buna değer bir şey yok. Bu nedenle her şeyi bırakıp gidemezsiniz. Onunla başa çıkmak zorundasınız."
'GENÇ OYUNCULAR İÇİN ENDİŞELENECEK BİR ŞEY YOK'
50 yaşındaki eski kaleci Lehmann yakalandığı coronavirüsten kurtulurken, genç futbolcuların bu olayla alakalı bir endişesi olmaması gerektiğini aktardı:
"Belirtiler ilerlemediği sürece, oyuncuların bununla başa çıkması gerektiğini düşünüyorum. Aslında enfekte olmuş birçok oyuncu var ve bunların çoğunda herhangi bir belirti bile görülmedi. Bu nedenle güçlü bağışıklık sistemine sahip genç oyuncular için endişelenecek bir şey yok."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal