Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık’tan Kitap-lık Dergisi

Eleştiriler, incelemeler, şiirler, öyküler ve yazılarıyla 27 yıldır yayın faaliyetine devam eden kitap-lık dergisi Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık tarafından ücretsiz erişime açıldı.

23.05.2020-09:42 - (Son Güncelleme: 23.05.2020-09:40) Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık’tan Kitap-lık Dergisi

Sanat ve edebiyat meraklılarına bir müjde de Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık’tan geldi.

Coronavirüs salgını nedeniyle şu sıralar ziyarete kapalı olan Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık, bir süre önce "Sanat Dünyamız" dergisinin mayıs-haziran sayısını erişime açmıştı. Kurum, şimdi de kitap-lık dergisinin mayıs-haziran sayısını çevrim içi olarak okurla buluşturdu.

Derginin çevrim içi erişime açılan 209. sayısında Oğuz Demiralp'in şarkın aykırı şarkısı Furuğ'un Türkçe çevirilerini inceleyen yazısı, Gültekin Emre'nin Sete şiir festivali günlüğü ve Fahri Erdinç'in Nazım Hikmet'in evi üstüne yazdığı - ilk kez gün ışığına çıkan - uzun şiiri, Doğan Yarıcı ve İnan Çetin'le yeni romanları Hodan ve Vadi üstüne yapılan bir söyleşi ve Mehmet Rifat'ın Proust yapıtlarında Baudelaire şiirinin sesini araştıran yazısı yer alıyor.

Derhide Ömer Erdem, Asuman Susam, Haydar Ergülen, İzzet Göldeli, Okan Alay, Alper Beşe, Ali Volkan Erdemir, Hakan Tabakan, Ezgi Şimşek şiirleriyle yer alırken Saba Öymen, Elif Erdoğan, Dilan Dadbin, Muzaffer Kale, Zehra Tırıl, Selçuk Erez, Deniz Özbeyli’nin öyküleri de okurla buluşuyor.

Taylan Altuğ, M. Sadık Aslankara, Necmi Sönmez, Erkut Tokman, Mehmet Akif Tutumlu, Ülkü Şahna, Yusuf Çağlar’ın yazılarının da yer aldığı kitap-lık dergisine https://bit.ly/kitap-lik adresinden ulaşılabiliyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal