Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Evde Kitap Okuma Kampanyası

Gaziosmanpaşa Belediyesi, coronavirüs tedbirleri kapsamında “evde kitap okuma” kampanyası başlattı. Bu kapsamda vatandaşların talep ettiği kitaplar steril olarak evlerine ulaştırılıyor.

30.03.2020-16:11 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-16:09) Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden Evde Kitap Okuma Kampanyası
Gaziosmanpaşa Belediyesi örnek bir projeye imza attı. Belediye, coronavirüs önlemleri kapsamında sokağa çıkmayan vatandaşlar için "evde kitap okuma" kampanyası başlattı.

"Evde kal" çağrısına uyan vatandaşların okumak istediği kitaplar, belediye ekiplerince kapılarına kadar getiriliyor. Kampanya ile vatandaşların karantina günlerinde dışarı çıkmaması, evde kitap okuması ve kaliteli vakit geçirebilmesi amaçlanıyor.

Gaziosmanpaşa Belediyesi Farika Kitaplı Kahve’nin görevlileri kitap okuma kampanyası kapsamında, üyeleri tek tek arayarak okumak istediği bir kitap olup olmadığını soruyor. Ardından belediye görevlileri talep edilen kitapları kitap müdavimlerinin evlerine götürüyor. Okuyup tamamladıkları kitaplar ise tekrar teslim alınıyor. Vatandaşlardan teslim alınan kitaplar ise sterilize edip 14 gün karantina kuralına uygun olarak saklanıyor.

Kitap için başvurular Farika Kitaplı Kahve'ye yapılıyor. Vatandaşların, Farika Kitaplı Kahve ile sosyal medya adresleri üzerinden iletişime geçip üye olması gerekiyor.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal