Altın Portakal'da Bu Sene Beklenmedik Gelişme

Bu yıl 57.si düzenlenecek olan Altın Portakal Film Festivali bu sene 3 Ekim'de başlıyor. Festival film gösterimleri bu sene koronavirüs tedbirleri kapsamında açık hava sinemalarında gerçekleştiriliyor.

01.10.2020-15:50 - (Son Güncelleme: 01.10.2020-15:47) Altın Portakal'da Bu Sene Beklenmedik Gelişme

Antalya Altın Portakal Film Festivali bu yıl 3 Ekim'de başlıyor. 57. kez düzenlenecek olan festival, pandemi önlemleri kapsamında açık havada gerçekleştirilecek. Sağlık çalışanlarını temsilen bir afiş de hazırlandı.

Yekta Kopan'ın sunumuyla gerçekleşmesi beklenen açılış töreni, Antalya Büyükşehir Belediyesi Televizyonu, Kanal V ve festivalin sosyal medya hesaplarından saat 19.30'dan itibaren izleyicilerle buluşacak.

TEDBİRLER İHMAL EDİLMEYECEK

Festivaldeki ulusal ve uluslararası yarışma filmlerinin gösterimleri 'Yıldızların Altında' adı verilen üç açık hava sinemasında, salgın tedbirleri alınarak gerçekleşecek.

Gösterim alanında ateş ölçümü yapılacak, etkinlik süresince maske takılacak ve sosyal mesafeli oturma düzeni sağlanacak.

Ulusal Belgesel ve Kısa Metraj Filmleri'nin gösterimlerinin ardından yönetmen ve film ekibinin katılımıyla söyleşiler düzenlenecek. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması'nda yer alan filmlerin söyleşileri ise gösterimlerinin ertesi gününde saat 11.00-12.30 arasında Atatürk Kültür Merkezi önünde kurulan basın merkezinde gerçekleştirilecek.

BİLETLER SATIŞA SUNULDU

Festival biletleri bugün itibarıyla Atatürk Kültür Merkezi gişelerinden ve Biletix üzerinden satışa sunuldu. Festival bilet ücretleri indirimli 3 TL, tam 5 TL olarak belirlendi.

'Yıldızların Altında 3' açık hava sinemasında gerçekleşecek Ulusal Kısa Metraj ve Belgesel Film Yarışması gösterimleri ise ücretsiz sunulacak.

Festivalde, 'Yıldızların Altında 1' ve 'Yıldızların Altında 2' açık hava sinemalarında gerçekleşecek biletli gösterimlerde, sağlık çalışanlarına her seans başına 50 davetiye ayrıldı. Antalya Kültür Merkezi'ndeki gişelerde kimlik ibraz eden tüm sağlık çalışanları davetiye alabilecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal