Konyaspor'un yıldızı Abdülkerim Bardakçı, sezon sonunda Şampiyonlar Ligi biletini almak istediklerini söyledi!

Konyaspor'un başarılı oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, bu sezon sergiledikleri performansın aile ortamından kaynaklandığını söyledi. Ayrıca kendisi ile ilgili çıkan transfer haberleri hakkında açıklamalarda bulundu.

27.03.2022-14:33 - (Son Güncelleme: 27.03.2022-14:33) Konyaspor'un yıldızı Abdülkerim Bardakçı, sezon sonunda Şampiyonlar Ligi biletini almak istediklerini söyledi!

Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun kuşkusuz en çok dikkat çeken ekiplerinden biri olan Konyaspor, Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde oynadığı oyunla büyük bir beğeni topluyor. Konyaspor'da bu sezon şimdiye dek topladığı puanlarla ligde 2. sırada yer alırken yeşil beyazlı ekip sezonu 2. sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi biletini kapmak istiyor.

Abdülkerim Bardakçı'dan çarpıcı açıklamalar

Konyaspor'un bu sezon sergilediği performansta kuşkusuz en büyük pay sahiplerinden biri olan başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, performansıyla göz dolduruyor. Şimdiden ismi sezon sonu için dört büyük kulüple anılmaya başlayan Abdülkerim, TRT Spor ekranlarında yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çekti. Yeşil beyazlı ekibin başarılı savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakçı, yaptığı açıklamalarda ;


' Bence bizim başarımızın %90'ını bu bu aile olayı kaplıyor. Üst sıralarda olduğunuz zaman takımın üstüne daha çok yük biniyor. Herkesin beklentisi çok üst düzeyde. Takım olarak yorgunduk. Bu milli ara bizim için çok iyi geldi, herkes dinlendi, kafasını toparladı. İnşallah bundan sonra yine devam edeceğiz hedef doğrultusunda. Bu sene Allah bize nasip ederse, 100. yılımızda sezonu istediğimiz şekilde bitirip bütün Konya'ya Şampiyonlar Ligi müziğini dinletmek istiyoruz. Galatasaray maçından önce İlhan hoca benim konuşma yapmamı istedi, motivasyon konuşması. Ben de konuşmamda şunu söyledim: 'Herkes kariyeri için oynuyor, Konyaspor için oynuyor, herkes ailesi için oynuyor, Konya şehri için oynuyor. Ben bu sene Konya şehrine, herkese bu yaptıklarımızın sonucu olarak Şampiyonlar Ligi müziğini dinletmek istiyorum. Ondan sonra sahaya çıktık benim şansıma demeliyim sahada da Şampiyonlar Ligi müziği çaldı. Tabii burada ister istemez herkes etkilendi. Artık herkes olayın farkında, İnşallah hedefimiz doğrultusunda ilerlersek ki ben buna çok inanıyorum. Gerçekten çok kaliteli bir ekibiz. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşırız. Benim şu an odaklandığım tek bir nokta var, şu an Konyaspor ile sezonu en üst seviyede tamamlamak, Şampiyonlar Ligi'ne gitmek. Şu an için kişisel olarak tek bu hedefe odaklanmış durumdayım. Artık gerisi ne olur, Allah bilir. Kariyer açısından da öyle. Nasip diyelim. ' ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal