Klopp'a Çağrı! 'Mutlaka Çağlar Söyüncü'yü Al'

Liverpool’un efsanelerinden Emile Heskey, Jürgen Klopp'un kesinlikle Çağlar Söyüncü'yü kadroya katması gerektiğini belirtti.

28.05.2020-08:34 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-08:28) Klopp'a Çağrı! 'Mutlaka Çağlar Söyüncü'yü Al'

Liverpool'un efsane oyuncularından Emile Heskey, Jürgen Klopp'a Çağlar Söyüncü'nün en yakın zamanda transfer edilmesi önerisinde bulundu.

Heskey, "Liverpool, önümüzdeki transfer döneminde Leicester'dan Çağlar Söyüncü ve Real Sociedad'dan Diego Llorente'yi alarak kadrosunu kusursuz bir hale getirebilir. Özellikle, Çağlar Söyüncü! Çünkü, o dünyanın her kulübünde rahatça oynayabilir. Leicester savunmasında en önemli görevi başarıyla yerine getirdi. Wes Morgan ve Jonny Evans'ın ayak izlerini takip etmesi beklenirken, hepsini geride bıraktı." şeklinde konuştu.

'LIVERPOOL İÇİN KUSURSUZ!'

"Pasları da çok iyi, ayağı topla haşır neşir." şeklinde konuşmasına devam eden Heskey, "Leicester'ın onu herhangi bir kulübe satacağını düşünmüyorum ama Liverpool, Çağlar'ı alırsa büyük bir iş başarmış olur. Leicester, satmaya ikna olursa mutlaka Liverpool almalı. Çağlar, Liverpool için eşsiz bir transfer hamlesi." diye konuşmasını sonlandırdı.

LEICESTER, 21.1 MİLYON EUROYA TRANSFER ETTİ

Altınordu kulübü profesyonel olan Çağlar Söyüncü, 2016 yılının yazında 2.65 milyon euro bedelle Freiburg'un yolunu tuttu. Almanya'da yaşadığı 2 senenin sonrasında Milli futbolcu, 21.1 milyon euro bonservis ücreti ile Leicester'ın transfer oldu. Çağlar, bu sezon Leicester ile tam 35 resmi karşılaşmada görev yaptı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal