Kimliği Belirlenemeyen Genç Kadın Gece Saatlerinde Bir Apartman Bahçesinde Ölü Bulundu!

Adana'da meydana gelen olayda, bir apartmanın bahçesinde genç bir kadının yattığını fark eden bina sakini polis ekiplerine haber verdi.

24.11.2021-10:04 - (Son Güncelleme: 24.11.2021-10:32) Kimliği Belirlenemeyen Genç Kadın Gece Saatlerinde Bir Apartman Bahçesinde Ölü Bulundu!

Son dakika gelen habere göre, Adana'da yaşanan olayda,  bir apartmanın bahçesinde yaralı halde bulunan 20'li yaşlardaki genç kız, sağlık ekipleri tarafından  kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Adana'nın merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'nde saat 04.00 sularında yaşanan olayda bir apartman sakini yağmur yağdığını fark etti. Balkona astığı çamaşırların ıslanmaması için toplamaya çıkan vatandaş, apartmanın bahçesinde hareketsiz halde yatan bir kadının olduğunu fark etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 

SAĞLIK EKİPLERİ GELDİĞİNDE HALA HAYATTAYDI

Kısa süre içinde olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının karnından silah ile vurulduğunu saptadı. Üzerinden kimlik, ehliyet gibi şeyler çıkmayan ve 20'li yaşlarda olduğu tahmin edilen genç kadın sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahale sonrası  Yüreğir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralanan genç kadın, hastanede doktorların tüm çabalarına rağmen yaşamını yitirirken, kadının cansız bedeni otopsi ve kimlik tespiti için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

APARTMAN BODRUMUNDA MERMİ VE KAN İZLERİ BULUNDU

Apartman ve çevresinde olayı araştıran polis ekipleri, apartmanın bodrum katında boş kovan ve mermi buldu. Polis ekipleri genç kızın bodrumda vurulduğunu ancak bahçeye nasıl geldiğini araştırırken, ekipler genç kadını vuran kişiyi yakalamak için yoğun çalışma başlattı.

BİNA SAKİNLERİ KIZI TANIMIYOR

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri bina sakinlerinden ifade aldı. Alınan ifadelere göre apartmanda yaşayan kimsenin genç kızı tanımadığı ifade edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal