Kılıçdaroğlu'nun evine gelen elektrik faturası ne kadar, elektrik fatura borcu kaç TL?

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz aylarda elektrik faturalarına gelen zamlardan dolayı elektrik faturalarını ödemeyeceğini ifade etmişti. 3 aydır elektirk faturasının ödemeyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektriğinin bugün kesildiği açıklandı. Peki Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturası ne kadar, elektrik fatura borcu kaç TL? detaylar haberimizde yer almaktadır.

21.04.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 21.04.2022-17:03) Kılıçdaroğlu'nun evine gelen elektrik faturası ne kadar, elektrik fatura borcu kaç TL?

Elektriğe gelen son zamlardan sonra elektrik faturalarını ödemeyeceğini açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 3 aylık elektrik faturası borcu olduğu için bugün elektriğinin kesildiği duyurdu. Geçtiğimiz aylarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 31 Aralıkta imzaladığı zamları geri çekene kadar hiçbir elektrik faturasının ödemeyeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu aylardır ödemediği elektrik faturası nedeniyle yaşadığı evin elektrikleri kesildi.

Kılıçdaroğlu'nun elektrik fatura borcu kaç TL?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun üç aylık ödenmeyen fatura borcu bulunmaktadır. Kılıçdaroğlu'nun toplam elektrik faturası hakkında açıklama yapan İsmail Saymaz, Kılıçaroğlu'nun üç aylık toplam elektrik faturası borcunun 1.030 TL olduğunu açıkladı. Elektriğe gele üst üste zamlarda sonra elektrik zamlarını protesto amaçlı faturalarını ödemeyeceğini söyleyen Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada elektriklerinin kesildiğini ifade etti. Bu yola zamlara maruz kalan milyonlar için çıktığını söyleyen Kılıçdaroğlu, bu eylemi bir sivil itaatsizlik olarak değil ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak için yaptığını belirtti.

Kılıçdaroğlu'nun kararına AK Parti'den tepki

Kılıçdaroğlu'nun kararına AK Parti'den tepki

Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturalarını ödemeyeceğini açıklamasından sonra Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez "Düzenlenmiş kurallar var. Ben de elektriğimi ödemesem hiç gözümün yaşına bakmaz elektrik şirketi hizmeti keser" ifadelerini kullanmıştı. Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturasını ödemeyeceğini açıklamasına bir diğer tepki ise AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık'tan gelmişti. Çalık yatığı açıklamada şu sözlere yer vermişti: "Tehdit ve nefret dili kullanmayı alışkanlık haline getiren CHP lideri, bu açıklamasıyla aslında HDP'nin elektrik faturaları üzerinden sokağa çıkma çağrısına uyarak, provokasyon fitilini ateşlemiştir. Bu, şirazeden çıkmış ölçüsüz bir sözdür. Devlet düşmanı, millet düşmanı terör örgütlerinin ve uzantılarının istediği bir sözdür. Bu çirkin dili, provokasyon kokan, kabul edilemez söylemini şiddetle kınıyorum. Eğer Kemal Kılıçdaroğlu, sahici muhalefet yapmak istiyorsa önce her kesime hakaret eden ötekileştirici, kavgacı, nefret içerikli, hastalıklı ve yıkıcı bu dili bırakmalı, itiraz ve önerisini ortaya koymalıdır."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal