Kerr'ün, Michael Jordan'la ,İlk Tanışma Anı!

Golden State Warriors'un hocası Steve Kerr, Chicago Bulls'dan eski ekip arkadaşı Michael Jordan ile ilk tanışma anısını anlattı.

16.04.2020-13:05 - (Son Güncelleme: 16.04.2020-13:03) Kerr'ün, Michael Jordan'la ,İlk Tanışma Anı!
Golden State Warriors'un hocası Steve Kerr, Chicago Bulls'dan eski ekip arkadaşı Michael Jordan ile ilk tanışma anısını anlattı.

Bulls'da MJ ile bir araya gelmeden önce, Kerr halihazırda Jordan ile tanışma şansını bulmuştu. Bu olay, gençken Cleveland Cavaliers'da oynayan Kerr'ün, Bulls süperstarı Jordan'a karşı oynadığı bir karşılaşmada yaşanmıştı:

"Galiba onunla ilk tanışmam, onu ilk savunduğum maçta olmuştu. Craig Ehlo sakattı, bu yüzden iki numarada ben ilk beş başlamıştım. Michael'ı savunmuştum, o da beni savunmuştu. Fizik açısından tüm zamanların en yanlış eşleşmelerinden biriydi. 81 kilo falandım."

"O beni savunurken ilk şutumu soktuğumu hatırlıyorum, bu konuda kendimi çok iyi hissetmiştim ve maçın ilk altı dakikasında sayı atmamıştı. Molada düşünüyordum, 'Michael daha sayı atmadı, iyi bir iş çıkarıyorum' diye. Bunu düşündüm ve henüz bir şut bile denemediğini fark ettim. Hep takım arkadaşlarına pas veriyordu. 'Neden henüz şut denemedi ki?' dedim. Ve sonraki dört dakika boyunca beni resmen yaktı. Üst üste altı şut falan sokmuştu ve Lenny Wilkens beni oyundan almıştı. Maçın sonunda 48 falan atmıştı, ben 2 sayıyla bitirmiştim. Sadece attığım o ilk şut vardı, o kadar. 'Michael Jordan Dünyası'na hoşgeldin' anım buydu."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal