Kerimcan Durmaz'ın Komşularından Hamle! Oturdukları Sitede İstemiyorlar

Uçakta çektiği ve sosyal medya hesabından yayınlandığı müstehcen görüntü ile bir anda gündeme oturan Kerimcan Durmaz'a bir darbe de komşularından geldi. Durmaz'ın komşuları oturdukları siteden göndermek için imza toplamaya başladı.

07.05.2019-09:56 - (Son Güncelleme: 07.05.2019-11:51)

Ünlü sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz günlerde uçakta çektiği müstehcen videoyu paylaşmasının ardından gündeme bomba gibi düştü. Eleştiri oklarının hedefi haline gelen Kerimcan Durmaz, olaydan yaklaşık 1 hafta sonra bir özür videosu paylaştı.

Durmaz, paylaştığı videoda 'Öncelikle beni takip eden, başta ailem olmak üzere bütün küçük kardeşlerimden, büyüklerimden ve böyle bir şeyi izlemek zorunda kalan herkesten çok özür diliyorum.' dedi.

Kerimcan Durmaz'ın özür videosu toplum tarafından samimi bulunmadı ve sosyal medya fenomenine en büyük darbe komşularından geldi. İddialara göre Kerimcan Durmaz'ın komşuları fenomenle aynı sitede oturmaya devam etmek istemedi ve harekete geçti.

KERİMCAN DURMAZ'A KOMŞULARINDAN DARBE

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a bir darbede Beykoz'da oturduğu sitedeki komşularından geldi. İddialara göre Kerimcan Durmaz'ı sitede istemeyen komşuları imza toplamaya başladı. Sitede oturan komşularının Kerimcan Durmaz'ı oturdukları yerden göndermeleri için çalışmalara devam edildiği öne sürüldü.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal