Demet Akalın'dan Kerimcan Durmaz'a Sert Tepki

Demet Akalın, yakın dostu Kerimcan Durmaz'ın uçakta çekip paylaştığı müstehcen video hakkında ilk kez konuştu. Demet Akalın, canlı yayına gönderdiği ses kaydıyla Kerimcan Durmaz'a sert sözler sarf etti.

30.04.2019-11:54 - (Son Güncelleme: 30.04.2019-12:45)

Kerimcan Durmaz, geçtiğimiz günlerde müstehcen bir videosunu sosyal medya hesabından paylaşmış ve büyük bir skandala imzasını atmıştı.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından hesabı şikayet edilen Kerimcan Durmaz, eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Birçok ünlü ismin tepi gösterdiği Kerimcan Durmaz'a yakın dostu Demet Akalın'ın ne diyeceği ise merak konusu oldu.

DEMET AKALIN'DAN KERİMCAN DURMAZ'A SERT SÖZLER

Ünlü popçu Demet Akalın, Kerimcan'la ilgili sessizliğini bozdu. 2. Sayfa programına ses kaydı gönderen Demet Akalın açtı ağzını yumdu gözünü.

'NEYİNİ SAVUNAYIM'

Akalın, 'Uçağın tuvaletinde böyle çirkin bir görüntüye imza atan insanı, evli barklı çoluklu biri olarak ben neyini savunayım? Ben mi git ona yap dedim. Ben Kerimcan'a söyleyeceğimi söyledim. Kimse seni bitiremedi sen kendini bitireceksin Kerimcan dedim.

'BU OLAY KABUL EDİLEMEZ'

Hepimiz genç olduk ve hatalar yaptık. Artık bu onun başına gelen kaçıncı olay. Bu olay kabul edilemez. Sen bir şöhreti taşıdıysan bu kadarını yapamazsın yok böyle bir dünya. Ben pilates yaparken resmimi çekemiyorum ya. Anadan üryan fotoğrafınızı telefonunda bile bulunduramazsın.' diyerek yakın dostu Kerimcan Durmaz'a tepkisini gösterdi.

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal