Kayınbiraderine Tecavüz Eden Enişte İle İlgili Yeni Gelişme!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen ve Tüm Türkiye'yi derinden etkileyen Abdurrahman Çığ davasında yeni gelişme. Çığ'a tecavüz eden ve dolandıran enişte İsa Akman'ın cezası belli oldu.

02.09.2021-10:34 - (Son Güncelleme: 02.09.2021-10:48)

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında tüm Türkiye'yi derinden etkileyen bir olay yaşandı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nın sunuculuğunu yaptığı programa başvuru yapan 40 yaşındaki Abdurrahman Çığ 20 yıllık eniştesi tarafından istismara uğradığını iddia ederek yardım çağrısında bulunmuştu. Hem eniştesi tarafından tecavüze uğrayan hem de dolandırılan Abdurrahman Çığ davasında yeni bir gelişme yaşandı. Uzun zamandır devam eden dava hakkında karar verildi.

ENİŞTESİ TARAFINDAN DOLANDIRILIP TECAVÜZE UĞRADI

Müge Anlı'da canlı yayına çıkan Çığ, eniştesinin kendisini evlendirme vaadiyle kendisinden 500 bin TL aldığını ve eniştesinin tecavüzüne maruz kaldığını dile getirdi. Yaşadıklarını anlatan Çığ ekranlarda yaptığı itiraflarla herkesi şoke etti. Eniştesi tarafından çekilmiş çıplak fotoğrafları ortaya çıkan Çığ'ın her açıklaması şok etkisi yarattı. Dini duygularla kandırıldığını söyleyen Abdurrahman Çığ eniştesinin kendisini Afyon'da bir hocaya götürerek 3 bin TL'sini daha aldığını söyledi. İddiaların odağında olan enişte İsa Akman'ın 2019 senesinde yaptırdığı peynirleri tüketen 9 kişinin de sağlık sorunu yaşadığı ve 1 kişinin de üretilen peyniri tükettiği için öldüğü öğrenildi.

HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

İstismar iddiasıyla hakkında dava açılan enişte İsa Akman'ın cezası da belli oldu. Olayların odağındaki enişte İsa Akman 35 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal