Katarlı mevkidaşını eli cebinde karşılayan Sergey Lavrov: Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ile kucaklaştı!

Geçtiğimiz günlerde Katar Dışişleri Bakanı ile görüşen Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un mevkidaşını eli cebinde karşılaması dikkat çekmişti. Olayın yankıları sürerken Lavrov, bugün Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya geldi. Lavrov'un Katarlı mevkidaşının aksine Çavuşoğlu'nu son derece sıcak karşıladığı görüntüler gündem oldu. 

16.03.2022-14:17 - (Son Güncelleme: 17.03.2022-17:30)

Rusya-Ukrayna savaşının 20. gününde savaşı durdurmak için pek çok ülke diplomatik adımlar atmaya devam ediyor. O ülkelerden birisi de Katar. Katar Dışişleri Bakanı Muhammed Bin Abdulrahman Al Sani bu kapsamda önceki gün Rusya'nın başkenti Moskova'ya gitti. 

Katarlı bakanı eli cebinde karşıladı 

Dünya gündeminde Katar Dışişleri Bakanı Muhammed Bin Abdulrahman Al Sani ve mevkidaşı Sergey Lavrov görüşmesine Lavrov'un hareketi damgasını vurdu. Lavrov mevkidaşını eli cebinde karşıladı. Lavrov tokalaştıkları sırada da bir elini cebinden çıkartmadı. 

Çavuşoğlu'na sıcak karşılama 

Sergey Lavrov'un Katarlı mevkidaşını eli cebinde karşılaması ise gündem oldu. Lavrov bugün de Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile bir araya geldi. Moskova'da Çavuşoğlu'nu sıcak bir şekilde karşılayan Lavrov, önce tokalaştığı Çavuşoğlu'na daha sonra sarıldı. O görüntüler ise kameralara yansıdı. Kameralara yansıyan görüntüler akıllara Lavrov'un Katarlı mevkidaşına yaptığı soğuk karşılamayı getirdi. 

Çavuşoğlu'na Sıcak Karşılama

Basın toplantısı yapacaklar

Sergey Lavrov ve Bakan Mevlüt Çavuşoğlu arasındaki görüşme başladı. Görüşmede Ukrayna'daki son durum ve ikili ilişkileri değerlendirilecek. Lavrov ve Çavuşoğlu, görüşmenin ardından ortak bir basın toplantısı gerçekleştirecek.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal