Türkiye'nin diplomatik başarısı! 'Rusya-Ukrayna görüşmesi Bakan Çavuşoğlu sayesinde gerçekleşecek'

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Rus mevkidaşı ile 10 Mart’ta yapılması planlanan görüşmenin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sayesinde gerçekleşeceğini açıkladı.

09.03.2022-10:13 - (Son Güncelleme: 09.03.2022-12:27) Türkiye'nin diplomatik başarısı! 'Rusya-Ukrayna görüşmesi Bakan Çavuşoğlu sayesinde gerçekleşecek'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Rus ve Ukraynalı mevkidaşlarını Antalya’ya görüşme daveti üzerine açıklama yapan Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, 10 Mart’ta yapılması planlanan görüşmenin Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sayesinde gerçekleşeceğini duyurdu. 

Rusya ve Ukrayna Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor

Rus ve Ukraynalı mevkidaşlarını Antalya'da ağırlayacak

Türkiye’nin her iki ülke ile diyalog kurabilen nadir ülkelerden bir olduğunu dile getiren Bakan Çavuşoğlu, Rus ve Ukraynalı mevkidaşlarını Antalya’da ağırlayacak. 

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, 10 Mart tarihinde gerçekleşmesi planlanan görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Rus mevkidaşı ile yapılacak görüşmenin Bakan Mevlüt Çavuşoğlu sayesinde olacağını duyurdu.

Kuleba’dan flaş açıklama

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, 10 Mart tarihinde gerçekleşmesi planlanan görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Rus mevkidaşı ile yapılacak görüşmenin Bakan Mevlüt Çavuşoğlu sayesinde olacağını söyleyen Kuleba: ‘10 Mart'ta yapılması planlanan görüşme öncelikle Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu sayesinde gerçekleşecek’ dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal