Kasımpaşa'nın Fenerbahçe ile oynadığı maçın ardından Sami Uğurlu'dan sert eleştiriler geldi!

Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu, 2-1 kaybettikleri Fenerbahçe karşılaşması sonrası maçın hakemleri hakkında çarpıcı ifadelere yer verdi.

01.03.2022-09:39 - (Son Güncelleme: 01.03.2022-10:24)

Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, İstanbul Kasımpaşa'ya konuk oldu. Heyecanı yüksek karşılaşmada Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup etti. Karşılaşmada Fenerbahçe son dakika golüyle galibiyete uzanırken, Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu'dan maç sonrası hakemler hakkında sert eleştiriler geldi.

Açıklamaları gündeme oturdu

Kasımpaşa ile Fenerbahçe'nin karşılaştığı maçın ardından teknik direktörü Sami Uğurlu yaptığı açıklamada oyunun kendi hakimiyetlerinde olduğunu belirtti. Ayrıca Fenerbahçe kalecisi Altay Bayındır'ı tebrik etti. Diğer taraftan Sami Uğurlu'nun maçın hakeminin kararları ile ilgili sözleri çok konuşuluyor.

Sami Uğurlu devam eden açıklamalarında, 'VAR'a gidiyorsan ve vermiyorsan burada bir art niyet arıyorum! Hakemlerin sonucunu tayin ettiği maçlar izliyorsak, o zaman bize gerek yok! Oyunun genelinde daha çok oynamaya çalışan Kasımpaşa'ydı.'


'Kasımpaşa'nın çok güçlü bir oyunu var. Kasımpaşa'yı küme düşürmeye kolay kolay kimsenin gücü yetmez. İzin verirlerse çok alt sıralarda kalacak gibi gözükmüyoruz. Çok ciddi, kaliteli oyunlar oynuyoruz. Önü kesilmeye çalışılan bir Kasımpaşa takımı görüyorum ben. Yine söylüyorum, Fenerbahçe'nin 2. golünde bir hakem VAR'a gitmiyorsa, ya da gidip vermiyorsa, ciddi bir art niyet arıyoruz.'

'Fenerbahçe, bizi yenebilir. Biz de Fenerbahçe'yi yenebiliriz. Bu gücümüz var ama hakemler sonucu belirliyorsa, o zaman bize gerek yok. Fenerbahçe bugün zamana oynadı. Yerden kalkmadılar ve oyunu geç başlattılar. Hakem de buna izin verdi.' şeklinde açıklamalara yer verdi. Kasımpaşa teknik direktörü Sami Uğurlu'nun maçın hakemleri ile ilgili sözleri büyük yankı uyandırdı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal