Kartal Yuvası Mağazaları Kapandı!

Dünyayı etkisi altına alan coronavirüs dolayısıyla dev kulüpler lisanslı ürünlerinin satıldığı dükkanları geçici bir süreliğine kapatma kararı aldı. Bu kulüplerin arasına Beşiktaş'ta katıldı.

19.03.2020-15:51 - (Son Güncelleme: 19.03.2020-15:46) Kartal Yuvası Mağazaları Kapandı!
Dünyayı etkisi altına alan coronavirüs dolayısıyla geçtiğimiz saatlerde Galatasaray ve Fenerbahçe lisanlı ürünlerini sattığı dükkanları bir süreliğine kapatma karı almıştı. İnsan sağlığının her şeyden önce geldiğini vurgulayan kulüplerin arasına Beşiktaş kulübüde eklendi. Kartal Yuvası'ndan gelen bir açıklama ile tüm dükkanlarının geçici bir süreliğine kapatıldığı duyuruldu.

İşte Kartal Yuvası'ndan gelen açıklamada şu sözlere yer verild:

"Kartal Yuvası Mağazaları, taraftarlarımız ile çalışanlarımız tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınından korunmaları amacıyla geçici olarak kapatılmıştır. Taraftarlarımızın Kartal Yuvası'na www.kartalyuvasi.com.tr adresinden ulaşabileceklerini hatırlatır, mağazalarımızın kapalı olacağı dönemde çalışanlarımızın haklarının korunacağının bilinmesini isteriz. Yeni tip coronavirüs (Covid-19) salgınının en kısa sürede kontrol altına alınmasını temenni eder, sağlıklı günler dileriz."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal