Kardeşlerim dizisindeki Berk karakteri kimdir? Recep Usta nereli, yaşı kaç?

Gündeme bomba gibi oturan Kardeşlerim dizisindeki Berk karakteri kimdir? Recep Usta nereli, yaşı kaç? haberimize ilişkin birçok güncel ayrıntı, yazarlarımız tarafından kaleme alınmaya devam ediyor. Hemen şimdi #tarihli# haberimizi okuyarak bu ayrıntıları keşfedebilirsiniz.

21.05.2022-20:30 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:30) Kardeşlerim dizisindeki Berk karakteri kimdir? Recep Usta nereli, yaşı kaç?

Her Cumartesi akşamı ATV ekranlarına gelen ve ilgiyle izlenen Kardeşlerim dizinin konusu kadar kadrosundaki oyuncuları da merak ediliyor. Her hafta yayınlandığı bölümlerle izlenme rekorları kıran reyting birincisi Kardeşlerim dizinde Berk karakterine hata veren Recep Usta'nın gösterdiği performans ona karşı olan ilgili biraz daha artırdı.

Başarılı oyunculuğu ile tüm dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu Recep Usta'nın kim olduğu ve daha önce hangi yapımlarda rol aldığı sıklıkla araştırılıyor. Peki, Kardeşlerim'de Berk karakterine hayat veren Recep Usta kimdir? İşte Recep Usta ile ilgili tüm merak edilen bilgiler..

Kardeşlerim Berk rolünü oynayab Recep Usta kimdir

Kardeşlerim Berk rolünü oynayan Recep Usta kimdir?

2 Kasım 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Recep Usta, tiyatro ve dizi oyuncusudur. 2017 yılında Sinema Güzeli yarışmasına katılan Recep Usta, bu yarışmayla tanınmıştır.

2018 yılında ekranlarda yayınlanan 'Şahsiyet' isimli dizide rol alan Recep Usta, burada Deva karakterine hayat vermiştir. 2021'de Mavera: Hace Ahmed Yesevi- Mansur Ata projesinde yer alan ve yeni projeleri devam eden yakışıklı oyuncu şimdilerde ATV ekranlarında fırtına gibi esen Kardeşlerim dizisinde Berk karakterini oynuyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal