Kardeşlerim Talya kimdir? İrem Salman hakkında bilgiler

Basın dünyasının dikkat çeken başlıklarından Kardeşlerim Talya kimdir? İrem Salman hakkında bilgiler konusunda merak edilen yeni bilgiler yazarlarımız tarafından kaleme alınmaya devam ediyor. Siz de 21 Mayıs 2022 Cumartesi'de yayınlanan haberimizde, en yeni ayrıntıları bulabilirsiniz.

21.05.2022-20:36 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:36) Kardeşlerim Talya kimdir? İrem Salman hakkında bilgiler

Her Cumartesi akşamı ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisi, yayın hayatına başlar başlamaz büyük ilgi gördü. Dizinin konusu kadar oyuncuları da yakından takip edilirken son zamanlarda dizinin hiçbir bölümü kaçırılmamaya başlandı.

Lilya İrem Salman kimdir

İzlenme rekorları kıran ve reyting sıralamasında hep üst sıralarda olan Kardeşlerim dizinin oyuncu kadrosu konusu kadar ilgi görüyor. Dizide gösterdiği performans ile adından sıkça söz ettiren İrem Salman ise oynadığı Talya rolüyle geniş bir hayran kitlesine ulaştı. İşte biyografisiyle en çok merak edilen genç oyuncu İrem Salman hakkındaki bilgiler..

Kardeşlerim Talya rolünü oynayan Lilya İrem Salman kimdir?

7 Eylül 1999’da İstanbul'da dünyaya gelen Lilya İrem Salman, bütün eğitimini aynı şehirde tamamlamıştır. yine aynı şehirde almıştır. Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro bölümünde eğitimini deva ettiren bir öğrenci olan Lilya İrem Salman'ın ilk projesi şuan kadrosunda yer aldığı Kardeşlerim dizisi olmuştur.

Lilya İrem Salman kimdir

Güzelliği ve fiziği ile tüm dikkatleri üzerine çeken Lilya İrem Salman, sosyal medya hesaplarını da aktif olarak kullanan oyuncudur. İnstagramda @lilyairem kullanıcı adını kullanan İrem Salman, Erdemer Güney menajerliğin oyuncusu olup İstanbul'un Cihangir ilçesinde oturmaktadır.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal