Kardeşlerim Aybike kimdir? Gerçek adı nedir? Melis Minkari rol aldığı yapımlar ve biyografisi

21 Mayıs 2022 tarihinde gündeme aktarılan ve halen okurlarımızın merakını uyandıran Kardeşlerim Aybike kimdir? Gerçek adı nedir? Melis Minkari rol aldığı yapımlar ve biyografisi haberine dair güncel ayrıntıları öğrenmek için şimdi siz de Mayıs 21 Cumartesi günü yayınladığımz haberimize göz atabilirsiniz.

21.05.2022-20:35 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:35) Kardeşlerim Aybike kimdir? Gerçek adı nedir? Melis Minkari rol aldığı yapımlar ve biyografisi

Başladığı günden bugüne ilgiyle takip edilen ATV dizilerinden biri olan Kardeşlerim dizisi oyuncularının kim olduğu bugünün merak edilen konuları arasında yer aldı. Araştırılan isimler arasında yer alan Aybike karakteri de ona kimin hayat verdiği de merak edilir oldu. Her hafta Cumartesi akşamları ekranlardaki yerini alan dizinin Aybike hakkında merak edilenler...

Kardeşlerim Aybike kimdir?

Melis Minkari'nin hayat verdiği Aybike 17 yaşında bir lise öğrencisidir. Her zaman sahip olduklarının fazlasının hayali ile yaşayan, biraz kibirli ve açık göz bir kızdır. Sergilediği cesaret bazı zamanlar başına bela olsa da çenesini tutmakta zorlanan, dobra ve hızlı düşünen bir karakterdir. Aynı zamanda Cihan Şimşek'in canlandırdığı Oğulcan'ın da kardeşidir.

Melis Minkari

Melis Minkari kimdir?

1998'in 20 Ağustos'unda İstanbul'da doğan Melis Minkari, Özel Şişli Teraki Lisesi'nde eğitimini tamamlamasının ardından bir süre müzikle ilgilenerek Gitar ve Bateri dersleri almıştır.

Müzik eğitiminin ardından ise oyunculuk alanında kariyer hedefi olan Minkari, Dialog Anlatım İletişim'de Profesyonel Oyunculuk kursunu tamamlayarak oyunculuk hayatındaki basamakları yavaş yavaş tırmanmıştır.

Melis Minkari 2

Craft Oyunculuk Atölyesi'nde oyunculuk eğitimini sürdüren Melis Minkari ileri düzeyde İngilizceye sahiptir.

Melis Minkari'nin boyu 1.60 iken kilosu ise 50'dir.

kardeşlerim Aybike

Hatice Üneş
haticeu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal