Kardeşlerim Mazlum kimdir? Gerçek adı nedir? Kaan Sevi nereli, yaşı kaç?

Bir süredir basının gündeminden düşmeyen Kardeşlerim Mazlum kimdir? Gerçek adı nedir? Kaan Sevi nereli, yaşı kaç? haberi ile ilgili olarak en yeni ayrıntılara yer verdiğimiz 21.05.2022 tarihli haberimize göz atarak siz de detayları öğrenebilirsiniz.

21.05.2022-20:32 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:32) Kardeşlerim Mazlum kimdir? Gerçek adı nedir? Kaan Sevi nereli, yaşı kaç?

İlgiyle takip edilen ATV'nin fenomen dizisi Kardeşlerim oyuncuları, dizinin izleyicileri tarafından büyük ilgi görüyor. Kadrosunda birbirinden başarılı oyunculara yer veren ve reyting sıralamasında hep üst sıralarda olan dizinin en çok merak edilen karakterlerinden biri de Mazlum oldu. Peki Mazlum gerçekte kim? İşte, Mazlum rolünün kahramanı Kaan Sevi'nin çok merak edilen hayatı..

Kaan Sevi kimdir

Kardeşlerim Dizisi Mazlum rolünü oynayan Kaan Sevi kimdir?

25 Nisan 1994'de İzmir'de dünyaya gelen Kaan Sevi, oyunculuğa ilkokul çağlarında ilgi duymaya başladı. Okulda sahnelenen oyunlarda rol alan Kaan Sevi, oyunculuğun yanı sıra spora da merak sardı. 13 yıl lisanlı olarak basketbol oynayan Sevi, bir dönem foto modellik de yaptı. Aynı zamanda dalış eğitmeni olarak da görev yapan Kaan Sevi, lise eğitimini İzmir Amerikan Koleji’nde tamamladı ve orada Radyo ve Televizyon bölümünü bitirdi.

İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni kazana ve üniversite eğitimini Sinema ve Televizyon Bölümü’nde tamamlayan Kaan Sevi, özel oyunculuk eğitimleri aldı ve daha sonra film ve dizi sektörüne geçiş yaptı.

Kaan Sevi kimdir

Kaan Sevi'nin ilk oyunculuk deneyimi 2017'de Kanal D'de yayınlanan Adı Efsane dizisi ile gerçekleştirdi ve orada Ali karakterini canlandırdı. 2018 yılında İyi Oyun adlı sinema filminde rol alan genç oyuncu 2019 yılında da Show TV’de ekranlara gelen Nöbet isimli dizide Onbaşı Koray karakterin canlandırdı.

Bir dönem ekranlarda fırtına gibi esen Bay Yanlış dizisinde ve Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı'ndan oynayan Kaan Sevi, şimdilerde ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim simli dizide Mazlum karakterine hayat veriyor.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal