Kardeşlerim dizisinde Nebahat karakterine Simge Selçuk hayat veriyor

Gündemde geniş yer kaplayan ve kısa sürede büyük ilgi toplayan Kardeşlerim dizisinde Nebahat karakterine Simge Selçuk hayat veriyor gelişmeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor. 21 Mayıs 2022 Cumartesi tarihli haberimizde yeni ayrıntıları okuyarak güncel gelişmelerden haberdar olabilirsiniz.

21.05.2022-20:21 - (Son Güncelleme: 21.05.2022-20:21) Kardeşlerim dizisinde Nebahat karakterine Simge Selçuk hayat veriyor

Kardeşlerim dizisinde Akif Atakul' un eşi rolünde oynayan Nebahat dikkatleri üzerinde topladı. İnternet üzerinden araştırmaya başlayan Nebahat Kimdir? Nebahat karakterinin gerçek hayattaki ismi? İşte Nebahat hakkında tüm merak ettikleriniz. 

Nebahat karakterine can veren kim?

Gerçekte ismi Simge Selçuk olan Kardeşlerim dizisindeki Nebahat, aslında bir çok dizide de bizim karşımıza çıkmıştı. 1975 senesinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. Çocukluğunu Ankara'da geçirmiştir. Hatta oyunculuk hayatına ilk olarak Ankara'da başlamış ve sonrasında İstanbul'da devam etmiştir. Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Bölümünde eğitimini tamamlamıştır. Güzel oyuncu ilk olarak ekranların karşısına 1993 de Ferhunde Hanımlar adlı dizide Yonca karakterini canlandırarak başlamıştır. Daha sonrasında durmadan dizi ve bir çok filmlerde yerini almış, kendini göstermiştir. 

Kardeşlerim dizisi Nebahat Kim?

Tuğçe Kızıldemir
tugcekzldmr@haber35.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal