Kanal D Üç Kız Kardeş 80. bölüm fragmanı yayınlandı: Üç Kız Kardeş yeni bölüm özeti

Milyonların severek izlediği Üç Kız Kardeş dizisi her Cumartesi günü Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Dizi severler Üç Kız Kardeş’in yeni bölümü hakkında Üç Kız Kardeş yeni bölüm özeti, Üç Kız Kardeş son bölüm, Kanal D Üç Kız Kardeş tek parça izle gibi terimler hakkında araştırma yapıyor. İşte Üç Kız Kardeş yeni bölüm özeti…

30.03.2024-16:40 - (Son Güncelleme: 30.03.2024-16:40)

Süreç Film’in yapımcılık görevini üstlendiği Üç Kız Kardeş dizisinin sevenleri, bu akşam yayınlanacak yeni bölümde neler yaşanacağı sorusunu birbirleriyle tartışmaya devam ediyor. Başrollerinde Reha Özcan; Özgü Kaya; Almila Ada; Melisa Berberoğlu; Berker Güven; Gökberk Demirci gibi isimlerin yer aldığı dizinin 80. bölüm fragmanı ekranlara gelirken yeni bölüm özeti de bu kapsamda arama motorlarında en çok sorgulanan terimler oldu. 

Üç Kız Kardeş 80. bölüm özeti

Üç Kız Kardeş 80. bölüm özeti şöyle: Sadık'ın, Derya ve Kartal'ın evliliğine onayı Türkan'ı oldukça rahatsız eder. Türkan, ani bir kararla babası için sağlık raporu talep eder. Ancak bu hamle, Sadık'ı kızına karşı soğutur. Serdar, Dönüş'ün hastalığının nüksetmesinden endişe duyar ve ailesiyle görüşmesini engellemeye çalışır, bu da Serdar ve Dönüş arasında bir gerilime sebep olabilir.

Kanal D Üç Kız Kardeş 80. bölüm fragmanı yayınlandı: Üç Kız Kardeş yeni bölüm özeti

Derya'nın hamile olduğunu öğrenen Efe, annesini zor duruma düşürecek adımlar atmaya hazırlanır. Türkan'ın, Derya ve Kartal ilişkisine tepkisi Rüçhan ve Somer tarafından yanlış anlaşılabilir. Somer, bu durum karşısında Türkan'a ilişkileriyle ilgili seçenekler sunmak zorunda kalabilir.

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölümü 30 Mart 2024 Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal