Kardeşlerim 123. bölüm 3. fragmanı: Dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Kardeşlerim dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Duygusal hikayesiyle yüreklere dokunan dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor. İşte Kardeşlerim 123. bölüm 3. fragmanı detayları…

30.03.2024-16:27 - (Son Güncelleme: 30.03.2024-16:27)

ATV ekranlarında yayınlanan Kardeşlerim dizisinin 123. bölümünün 3. fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Simge Selçuk, Yiğit Koçak’ın bulunduğu sevilen dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde heyecan dolu dakika izleyenleri bekliyor olacak. Peki dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Akif, tüm gerçekleri Ömer'e açıklamak istiyor ve Tolga'dan yardım isteyerek farklı bir yaklaşım benimserken, Sarp, kafede Cansu'nun düşürdüğü bileziği bulur ve ona ulaşmaya kararlıdır. Gökhan, Aybike ile Berk'in ilişkisini gölgelemek için sinsice bir plan yapar ve uygulamaya koyar. Süsen, istediği kursa katılmaktan çekinirken, Ömer ona cesaret verir. Akif, hayatıyla ilgili gerçekleri Süreyya'dan öğrenir ve Nebahat'e karşı beklenmedik bir hamle yapar. Ayten, Şevval ile Orhan'ı kıskanmaya devam ederken, Cansu ise evde bulduğu mektupla şaşkına döner, yaşananlardan habersizdir.

Kardeşlerim 123. bölüm 3. fragmanı: Dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Kardeşlerim dizisi yeni bölüm ne zaman?

NGM’nin yapımcılık görevini üstlendiği Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü 30 Mart 2024 Cumartesi günü saat 20.00’de ATV ekranlarında yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal