Kameni: 'Eve Gidip Kendimi Öldürmek İstedim'

Fenerbahçe'nin eski file bekçisi Carlos Kameni, İspanya'da dahil olduğu bir yayında ırkçılığa uğradığı zamanlardan bahsetti.

22.01.2020-16:40 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-16:30) Kameni: 'Eve Gidip Kendimi Öldürmek İstedim'
Fenerbahçe'nin sezon başında gönderdiği Kamerunlu file bekçisi Carlos Kameni, 20 yaşında Espanyol'da file bekçiliği yaptığı zamanlarda ırkçılığa maruz kaldığını ve çok kötü günler yaşadığını anlattı.

Psikolojik olarak çok kötü bir halde olduğunu belirten 35 yaşındaki file bekçisi, "Çok fazla konuşmak istediğim bir konu değil bu. Bu benim kaybettiğim bir savaş. Böyle bir şey yaşadığında, eve gidip kendini öldürmek istiyorsun. İspanya gibi bir ülkede bu nasıl yaşandı, anlamıyorum. Ben 20 yaşında böyle bir şey düşünüyorsam, 8 yaşında bir çocuk ne düşünür, hayal edin" ifadelerini kullandı.

"Üstünden gelmesi çok zor bir şeydi"

Saldırıyı müsabaka esnasında yaşadığını aktaran Kameni, "Sahadan ayrılmayı düşünmedim ama kendini kaybettiğin o an gerçekleşti. Hakem bana karşı çok nazikti ve gidebileceğimi söyledi. Devre arasında ne olduğunu anlamadım. Üstünden gelmesi çok zor bir şeydi, ancak zaman her şeyin ilacı." dedi.

2004 ile 2012 sezonları arasında Espanyol'da oynayan Kameni, 222 defa Katalan takımında yer aldı.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal