Avcı: 'Gün Geçtikçe Daha İyi Olacağım'

TFF 1. Lig takımlarından Altay'da oynayan Kerim Avcı, yaptığı açıklamada Süper Lig'e yükseleceklerine inandığını söyledi.

22.01.2020-16:27 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-16:36) Avcı: 'Gün Geçtikçe Daha İyi Olacağım'
TFF 1. Lig kulüplerinden Altay'ın sezon arası transfer döneminde takımına kattığı Kerim Avcı, amaçlarının öncelikle play-off hattı olduğunu, fakat Süper Lig'e doğrudan gideceklerine inandığını söyledi.

Avcı, takımın web sitesinde paylaşılan açıklamasında, 106 senelik büyük bir camiaya transfer olmaktan büyük gurur duyduğunu aktardı. İlk karşılaşmasına çıkmayı sabırsızlıkla beklediğini söyleyen Kerim Avcı şu sözleri söyledi:

"Çok tecrübeli bir kadronun içine geldim. Altay geçen sezonun 2. devresinde çok iyi çıkış yakalamıştı. Kaliteli kadromuz, taraftarımızın desteğiyle kısa sürede iyi sonuçlara imza atacak. Maç eksiğim var ancak antrenmansız değilim. Almanya'da özel çalışmalarımı hiç aksatmadım. Fiziksel olarak şu an yüzde 85'lerdeyim. Kendimi iyi hissediyorum ve oynayacak durumdayım. Gün geçtikçe daha iyi olacağım. İlk maçıma çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Taraftarımızın desteğiyle kısa sürede iyi sonuçlar gelecek. Kadro kalitemiz ortada. Hedefimiz öncelikle play-off hattı ancak şahsen Süper Lig'e doğrudan çıkacağımıza inanıyorum."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal