Kahtalı Mıçe

İbo Show'un bu haftaki konuğu olan Kahtalı Mıçe, programın ardından en çok araştırılan isim oldu. Sanatçının gerçek ismi ise özellikle merak edilen ve internette en çok aratılan konu haline geldi. Peki Kahtalı Mıçe kimdir? Kahtalı Mıçe gerçek adı nedir? Kahtalı Mıçe kaç yaşında?

21.02.2021-14:55 - (Son Güncelleme: 21.02.2021-14:55) Kahtalı Mıçe

Star TV'de uzun zamandır yayınlanmasının ardından biten İbo Show, 9 yıl sonra tekrar yayınlanmaya başladı. Türkiye'nin en çok izlediği programlardan biri olan İbo Show'un bu haftaki konuklarından biri ise Kahtalı Mıçe oldu.

Vatandaşlar ve internet kullanıcıları da Kahtalı Mıçe'nin kim olduğunu merak ediyor. Özellikle Kahtalı Mıçe'nin gerçek adı nedir sorusuna cevap aranıyor. Peki Kahtalı Mıçe kimdir? İşte merak edilen bu sorunun cevabı...

KAHTALI MİÇE KİMDİR?

Asıl adı Mustafa Aslan olan Kahtalı Mıçe, 1953 yılında Adıyaman Kahta'da doğdu. Kahtalı ismini doğduğu ilçeden alırken Mıçı ismini ise Mustafa'nın kısaltması olarak kullanıyor.

Kahtalı Mıçe, Kahta Kubilay İlkokulunda okurken ve çocukluğunun çoğunda pamuk tarlasında çalıştı. Bu sebepten dolayı ilkokul öğrenimini 9 senende bitirdi. Ortaokulu ise dışarıdan tamamladı ve 17 yaşından Kahta'da türkücülük yapmaya başladı. Okulunu tamamen bitirdikten sonra Beden Terbiyesi İl Müdürlüğünde çalışmaya başladı.

"Beynelmilel" filminde rol alan sanatçı, 1989-1990 yıllarında Gaziantep'te yaşadıktan sonra 1991'de İstanbul'a taşındı. Bir süre burada ikamet etmesinin ardından Şanlıurfa'ya taşındı. Nuri Sesigüzel, Ahmet sezgin, Sami Kasap, Mahsuni Şerif gibi usta isimlerin eserlerini seslendiren Kahtalı Mıçe, evli ve 4 çocuk babasıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal