Kim Milyoner Olmak İster Yayından Kaldırıldı mı?

ATV'de uzun zamandır yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster, birçok vatandaş tarafından seviliyor. Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan programın son bölümü yayınlanmayınca kullanıcılar, programın yayından kaldırılıp kaldırılmadığını araştırmaya başladı. Peki Kim Milyoner Olmak İster kaldırıldı mı?

21.02.2021-11:04 - (Son Güncelleme: 21.02.2021-11:04) Kim Milyoner Olmak İster Yayından Kaldırıldı mı?

Cumartesi günleri ATV ekranlarında yayınlanan ve yayınladığı günden beri en sevilen bilgi yarışması olan Kim Milyoner Olmak İster bu hafta yayınlanmadı. Programın izleyicileri ve sevenleri de bunun nedenini araştırıyor. Özellikle ''Kim Milyoner Olmak İster final mi oldu?

Kim Milyoner Olmak İster neden yok? Kim Milyoner Olmak İster bitti mi?'' soruları sık sık soruluyor. Peki Kim Milyoner Olmak İster neden yayınlanmadı? İşte merak edilen bu sorunun cevabı...

 KİM MİLYONER OLMAK İSTER NEDEN YAYINLANMADI?

Cumartesi günleri yayınlanan program yerine bu hafta Kardeşlerim adlı dizi yayınlandı. ATV'nin yeni dizisi olan Kardeşlerim, bundan sonara cumartesi günleri yayınlanacak. Ancak Kim Milyoner Olmak İster programının hangi gün yayınlanacağı belli olmadı.

Bununla birlikte Kenan İmirzalıoğlu tarafından sunulan Kim Milyoner Olmak İster'in hangi gün yayınlanacağı açıklanmadı. Gözler ATV'den gelecek açıklamalara çevrildi. Henüz açıklama yapmayan kanalın yakın zamanda konuyla ilgili bilgilendirme yapması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal