'Kim Milyoner Olmak İster' Programına Katılan Yarışmacı Ablasına Yaptıklarıyla Hayrete Düşürdü

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında 'ikiye tam bölünemeyen sayıyı' yanlış bildiği için gündeme oturan Yağmur Akar, ablasıyla alakalı yaptığı açıklamalarla da ilgi topladı. Akar, programda sunucu Kenan İmirzalıoğlu'na ablasını tuvalete kilitleyerek, kelepçelediğini söyledi.

23.11.2020-09:15 - (Son Güncelleme: 23.11.2020-15:14)
Diyarbakır'da yaşamını sürdüren 19 yaşındaki Yağmur Akar, 'Kim Milyoner Olmak İster' adlı yarışma programına katıldı. Katıldığı yarışma programında "İkiye tam bölünemeyen sayı" sorusu için iki jokerini de kullanan Yağmur Akar, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini topladı.

''KADERE BIRAKIYORUM VE ABLAMI ARAMAK İSTİYORUM''

Sorunun yanıtı için sunucu İmirzalıoğlu'ndan ablası Cansu'yu aramasını talep eden Akar "Kadere bırakıyorum ve ablamı aramak istiyorum" diye konuştu. Kenan İmirzalıoğlu'nun "Niçin kader?" diye sormasının ardından Akar, "Biraz imkansız vaka, ama olsun" ifadelerinden ardından söylediğinin bir şaka olduğunu belirtti.

"BENİMLE UĞRAŞMAYI SEVERDİ"

Yarışmada ablasını banyoya kilitlediğini dile getiren Akar'ın ifadelerinin ardından İmirzalıoğlu telefondaki ablaya bu hadisenin gerçeklik payını sordu. Akar'ın ablası Cansu da "Evet, yapardı. Şakasına yapardı, bazen. 5 dakikalığına, hatta o kadar da yok 1 dakikalığına kilitlerdi, çok dayanamazdı. Ama benimle uğraşmayı severdi. Şımarıklıktan yapıyor. Ben ise onunla hiç şakalaşamam ondan bana vakit kalmıyor" dedi.

''GERÇEKTEN KELEPÇEYLE BAĞLADI MI?''

Bu diyaloğun sonrasında İmirzalıoğlu'nun, "Gerçekten seni kelepçeyle bağladı mı" sorusuna abla Cansu Akar şu ifadelerle yanıt verdi:

''UMARIM BÜYÜYÜNCE GEÇER''

"Kelepçe olayı şöyle; bir keresinde beni plastik kelepçeyle buzdolabına bağladı. Kötü bir niyeti yok, umarım büyüyünce geçer. Umudumuz büyüklüğünde."

"ABLA EVDE GÖRÜRSÜN"

Akar, ablasına soruyu okudu, fakat abla yetişemeden süresi sona erdi. Bu durumun üzerine telefon bağlantısı kesildikten sonra Akar, "Abla evde görürsün" diye konuştu.

Ablasından bir yanıt alamayan YAğmur Akar, seyirci joker hakkını kullanarak doğru cevap olan "doksan yedi" şıkkını seçtiğini belirterek bir sonraki soruya geçti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal