Yağlı Ciltler İçin Elma Maskesi

Hem lezzetli hem de sağlıklı olan elma ile cilt maskesi yapmaya ne dersiniz? Yağlı ciltler için oldukça etkili olan elma maskesinin tarifini sizlerle paylaşıyoruz.

01.02.2019-13:25 - (Son Güncelleme: 01.02.2019-13:25) Yağlı Ciltler İçin Elma Maskesi

Hem lezzetli hem de sağlıklı olan elma ile cilt maskesi yapmaya ne dersiniz? Yağlı ciltler için oldukça etkili olan elma maskesinin tarifini sizlerle paylaşıyoruz. İşte detaylar...

Elma tam bir A ve C vitamini deposu. Aynı zamanda bakır zengini olan elma ile hazırlanan bu maske özellikle yağlı ciltler için birebir. Elmanın içerisindeki vitamin ve mineraller cildi yeniliyor ve canlandırıyor.

Yağlı ciltler için elma maskesi

Gerekli malzemeler:

- 2 orta boy elma – rendelenmiş

- 1 yemek kaşığı süt kaymağı

- 1 yemek kaşığı limon suyu

Yapılışı:

Yağlı ciltler için hazırlayacağınız elma maskesini yapmak oldukça basit. Öncelikle yapmanız gereken bütün malzemeleri homojen bir karışım olana kadar blenderdan geçirmek veya karıştırmak. Macun kıvamına gelen elma maskesini yüzünüze sürün ve 15 dakika kadar bekletin. Ilık suyla durulayın ve son olarak cildinize uygun nemlendici kremi sürün.

Dikkat!

Kaşıntı, kızarıklık ve hassasiyet varsa cildinizi hemen yıkayın. Kronik cilt sorunları yaşıyorsanız veya alerji riskiniz varsa cilt uzmanına danışmadan uygulamayın.

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağıya kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal