Ofis Masanıza Bu Yöntemlerle Çeki Düzen Verin

Haftanın belli günleri zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz ofisimizde masaların düzeni de çalışma performansı açısından oldukça önemli. Kişiliğinize göre dizayn edeceğiniz ofis masalarında dekorasyon önerilerini sizin için derledik.

23.09.2019-09:21 - (Son Güncelleme: 23.09.2019-09:05)

Neredeye ailemizle geçirdiğimiz zaman diliminden daha fazla zamanımızın geçtiği ofislerde masaların düzenine yönelik ipuçlarını sizin için derledik.

MASADA NEYE İHTİYAÇ VAR?

Ofisteki masada eşyalarınızı koyabileceğiniz ve masayı düzene koyacak olan bir kutuya karar verebilirsiniz. Bunun dışında masada muhakkak not alabileceğiniz bir not defter, kalem, bilgisayar, kalemlik ve sevdiklerinizin resmi olan bir çerçeve olabilir.

RENKLİ KİŞİLİĞİNİZİ YANSITIN

Her ne kadar iş yeri ve çalışma ortamı olsa da renkli bir kişiliğiniz varsa kalemler veya özel tasarım süslerinizin ortalikta dağınık bir görünüm vermemesi için kalemlik masada bulunan kişisel eşyalarını koyabileceğiniz bir kutu işinizi görecektir.

DOSYALIK İŞİNİZİ GÖRÜR

Dergileriniz veya not kağıtlarınızı içerisine ekleyebileceğiniz dosyalık alarak eşyalarınızın kaybolmasını ya da masada dağınıklık bırakmasını önleyebilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal