Home Ofis Çalışanlara Dekorasyon Önerileri

Home ofis çalışanlar için motivasyon önemlidir. Motivasyon arttıran dekorasyon tavsiyelerini sizin için bir araya getirdik! Evde çalıyorsanız etrafınızda bulunmasını isteyeceğiniz dekorasyon önerileri!

11.06.2019-16:16 - (Son Güncelleme: 11.06.2019-16:02) Home Ofis Çalışanlara Dekorasyon Önerileri

Home ofis dekorasyonu nasıl yapılmalı? Home ofis dekorasyonunda önem verilmesi gerekenler neler? İşte home ofis çalışanlara özel motivasyon arttıran dekorasyon tavsiyeleri

AÇIK RENKLER ÖNEMLİ!  

Çalışma ortamınızın ışık almasına önem verin. Perdeleri açın ve gün ışıklarının içeri girmesini sağlayın. Fakat çalışma ortamınız elinizde olmayan nedenlerden dolayı gün ışığı almayan bir ortamda ise duvarları beyaz ve tonlarını kullanarak aydınlık olmasını sağlayın. 

HALI YERİNE İNCE KİLİMLER   

Çalışma ortamında yer dekorasyonunda kalın ev halıları kullanmaktansa ince  kilimler ile odayı rahatlatabilirsiniz. Modern çizgiler veya sade nötr renkler idealdir.

AKSESUAR NASIL KULLANILIR?   

Çalışma ortamınızda tek kişilik koltuk bulundurabilirsiniz. İçecek kahve koyabileceğiniz çok alan kaplamayan sehpalar kullanabilirsiniz. Fakat mutlaka bilgisayar veya dosyalarını yerleştirebileceğinniz çalışma koltuğu ve masayı muhakkak bulundurun.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal