Evde 20 Dakikada Kolaylıkla Temizleyeceğiniz 3 Alan

Eğer temizlik yapma fikri temizlik yapmaktan daha fazla kafanızı yoruyorsa size bazı tavsiyelerimiz olacak.. zor gibi görünen ama temizlemesi kolay alanlar ve temizleme yöntemleri.

13.05.2019-12:39 - (Son Güncelleme: 13.05.2019-12:21)

Temizlemesi zor gibi görünen ama elinize bir çöp poşeti alarak kolaylıkla temizleyebileceğiniz alanlar.

Buzdolabı

Buzdolabınızda muhafaza ettiğiniz sosların ve baharatların son kullanma tarihini mutlaka kontrol edin.Tarihi geçenleri çöpe atın. Uzun zamandır buzdolabında duran, tüketmediğiniz, hatta ne zaman aldığınızı  hatırlamadığınız gıdalar da büyük ihtimalle bozulmuştur. Bunları da atın. 

Derin dondurucu

Uzun süredir buzlukta duran eski besinleri şimdiye kadar yemediyseniz, büyük ihtimalle bundan sonra da yemeyeceksiniz. Yine fazladan bulunması için alıp kullanmadığınız ürünleri çevrenizdekilere dağıtabilirsiniz. Gıda besinleri dışında, dondurucularda bulunan buz küpleri, dondurma kalıpları gibi malzemeleri de eğer kullanmıyorsanız yer tutmaması için çıkarabilirsiniz.

Kiler 

Kiler de sık kullanılmayan yiyeceklerin unutulabildiği yerlerden biri. Açılmamış konserve kutularını, fazlalık olarak sakladıklarınızı, bir kere deneyip beğenmediğiniz ürünleri de eğer son kullanma tarihleri geçmemişse yiyecek bağışı kabul eden yerlere bağışlayabilirsiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal