Erkek Arkadaşınız İlgisiz Davranıyorsa Dikkat!

Kadınların ilişkilerde yaşadığı en büyük problemlerden biri de erkeğin ilgisiz olmasıdır. Bu durum ilişkilerin ve aradaki sevginin zarar görmesine neden oluyor. Peki, erkekler neden ilgisiz davranır? İlişkilerde erkekler neden daha ilgisizdir? Detaylar haberimizde…

01.07.2020-12:26 - (Son Güncelleme: 01.07.2020-11:28) Erkek Arkadaşınız İlgisiz Davranıyorsa Dikkat!

Bir ilişkide kadınların en çok beklediği şeylerden biri de ilgidir. Evlilikte veya ilişki de kadınlara gereken ilgi gösterilmediği taktirde erkek için alarm çanları çalmaya başlamıştır. İlgisiz davranan erkekler için artık her şey çok geç olabilir. Sizin için ilişkide erkeklerin neden ilgisiz davrandığına dair önemli bilgileri derledik. İşte detaylar…

ERKEKLER NEDEN İLGİSİZ DAVRANIR?

Erkeklerin ilgisiz davranmasının iki neden olabilir. Bunlardan ilki erkeğin kadınla cinsel birlikteliği sağlayana kadar ilgili davranması ve bunu ardından ilgisini kaybetmesidir. Bu tipteki erkekler son derece tehlikelidir. Eğer ki kaşınızdaki kişi bu tanıma uyan biriyse hemen o kişiden kurtulun.

İkinci olarak karşınızdaki kişi ilişkinin başlarında sizi seviyor ve değer veriyor olabilir ancak ilerleyen zamanda bunu sevgi ve değeri kaybetmeye başlayabilir. Bunun nedeni ise kendi içinde yaşadığı bir durum olabilir. Söylediğiniz bir söz veya davranışta bu durumu etkileyebilir. Ufak sandığınız, üzerinde durmadığınız detaylar erkeklerin zaman içerisinde ilgisini kaybetmesine yol açar.

Aynı zamanda kadınları ilişkilerindeki aşırı kontrolcü davranması da erkeklerin gözünü korkutabiliyor. Her şeyi kendi kontrolü altında tutmak yerine biraz olsun hayatın akışına kapılmakta fayda var. Güçlü ilişkilerde bu şekilde ortaya çıkar.

Biz kadınların en çok yaptığı hatalardan biri de başta sevip ve kabul ettiğimiz adamı zamanla değiştirmeye çalışmaktır. İlişkilere ''Aman canım ben onu değiştiririm nasıl olsa'' diye başlayan kadınlar, ilişkilerinin sonunu hüsranla izleyebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal