Komik Anları Canlı Tutmak İlişkileri Ayakta Tutuyor!

İlişkinizin dinamiğini canlı tutmak ve uzun süreli bir ilişkiye sahip olmak düşündüğünüz kadar zor değil. Çok fazla üzerinde durmadığınız, basit gibi görünen davranışlar ilişkinizin sağlamlaşmasında önemli bir unsurdur. İşte çiftleri birbirine bağlayan basit öneriler...

13.03.2020-13:50 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-13:18) Komik Anları Canlı Tutmak İlişkileri Ayakta Tutuyor!

İlişki esnasından fark etmediğiniz küçük ayrıntılar ilişkilerinizin seyrini değiştirebilir. Örneğin beraber güldüğünüz komik anları canlı tutmak ilişkiyi güçlendirir. Örneğin eşinizin gününün nasıl geçtiğini sormak asla es geçmemeniz gereken bir durumdur. İşte çiftleri birbirine bağlayan basit öneriler…

KOMİK ANILARINIZI CANLI TUTUN

İlişkilerinde kahkahayı eksik etmeyen çiftler daha sağlıklı ve güçlü bir bağ kurarlar. İnsanlar aynı şeye gülüp kahkaha atabiliyorsa, birbirlerinin görüşlerine de önem verdikleri anlama gelir. Başkalarının anlamadığı, sadece iki kişi arasında olan espriler her zaman ilişkiyi güçlendirir.

ONU DİNLEYİN

Erkekler genellikle kadınları dinlemedikleri için eleştirilirler. Kabul etmek gerekir ki kadınlar da dinleme konusunda çok başarılı sayılmazlar. Aslında birbirlerine karşı empati gösteren çiftler, uzun sürede daha çok birlikte olma şansı yakalarlar. Daha iyi bir dinleyici olmak, sağlıklı ilişkinin yapı taşlarından biridir. Eşiniz kendi duygularını anlatırken, onu dinlediğinizi hissettirin. Sözünü kesmeyin. Etrafınızdaki herhangi başka bir şeyle ilgilenmeyip sadece ona odaklanın.

TARTIŞMA SONRASINDA KONTROLÜ KAYBETMEYİN

Aranıza bir soğukluk girdiyse, panik yapmaya ya da hemen evlilik danışmanına başvurmaya gerek yok. Birbirinizden rahatsız olmanız, aslında ilişkinizin sağlıklı olduğunu ve aranızdaki bağın kopmadığını gösterir. Kendinizi ifade etmekte rahat olduğunuz anlamına gelir. Çok yakın ve kavgasız ilişkiler de rahatsızlık verebilir. Ara sıra kavga etmek ilişkinizin gidişatı açısından iyi bir durumdur.

HER GÜN SORACAĞINIZ SORU

“Günün nasıl geçti hayatım?” Her ne kadar kualağa klişe gibi gelse de bu soruyu sormayı bıraktığınızda, evliliğiniz alarm vermeye başlar. Her akşam karşılıklı yapacağınız küçük bir sohbet, ilişkinizi güçlendirir. Yaşadığı olumlu gelişmeleri birbiri ile paylaşan insanlar ertesi gün kendilerini daha iyi hisseder.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal