Venüs İlişkiler Konusunda Güçleniyor

Bugün Boğa burcuna ilerleyen Venüs daha istikrarlı ve tatminkar ilişkiler kurabilmek açısından daha pozitif bir dönemi başlatıyor.

05.03.2020-15:30 - (Son Güncelleme: 05.03.2020-15:15) Venüs İlişkiler Konusunda Güçleniyor

5 Mart-3 Nisan arasında Venüs, yöneticisi olduğu Boğa burcunda ilerleyecek. Venüs, toprak grubu olan Boğa burcunda daha çok madde özelliklerini simgeler. Bu dönemden Boğa, Başak ve Oğlak burçları ya da haritalarında bu vurguları olanlar çok daha fazla etkilenecekler.

BUGÜN NE YAPILABİLİR?

Bugün Boğa burcuna ilerleyen Venüs daha istikrarlı ve tatminkar ilişkiler kurabilmek yönünde daha pozitif bir dönem başlatıyor. Aşkta ve güzel olan şeyler yönünde daha sabırlı ve huzurlu olabiliriz. Maddi alanda da kazançlı işler olabilir. Aynı zamanda bugün duygusal açıdan önem verdiğimiz fikirler yönünde çok fazla savunmacı olabileceğimizi anlatmakta. 

NELERDEN KAÇINMALIYIZ?

Öğle sonrasında bakış açımızda biraz daha toleranslı olalım. Fikirler, inançlar yüzünden zıtlaştığımız durumlar ortaya çıkabilir. Akşam saatlerinde bu durumda daha da abartılı olabiliriz. Yabancılarla ilgili konular bizi daha çok meşgul edebilir. Yine de gün içinde yaratıcı alanda birçok fırsat söz konusu.

MAYA TAKVİMİNDE BUGÜN

Galaktik ton 9/Maymun Fırsatlar var. Tzolkin’e göre bugün zihinsel açıdan hareketli ve oynak Maymun günündeyiz. Ayrıca bugüm yeni şeyleri denemek için de güzel fırsatlar yakalayabiliriz. Yenilik içinde olacağız.

VENÜS BOĞA'DAYKEN;

  • Özellikle Merkür retrosu bitiminde (10 Mart sonrası) daha istikrarlı sevgi ilişkileri, sevgide kalıcılık ve netlik yaşayabilir.
  • Sağlam temelli değerler üretebilir, yaptığı işlerin çok daha verimli olmasını sağlayabilir.
  • Keyfe düşkünlüğün yoğun olduğu bir süreç geçirebilir.
  • Güzellik, estetik, imaj değişikliği için de Merkür retro sonrası (10 Mart) uygun bir dönemdir.
  • Alışverişte aşırıya kaçma isteği ve iştah artışı olabilir.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal