01.04.2022-11:09 (Son Güncelleme:01.04.2022-11:06)


1

Sevgilinizle birlikte olduğunuz zaman sosyal medyayı açıp gülüyor bir de üstüne konuşmalarınızı bile ondan saklıyorsanız tebrikler yeni bir kavgaya hoş geldiniz. Yapılan bu davranış kişide güven problemine yol açar.



2

Kıskançlıkların temel sebebi de telefonu yanınızdan ayırmamanız. Tuvalete giderken bir odadan bir odaya geçerken uyurken bile yanınıza götürdüğünüz telefon bir yerden sonra kıskançlık nesnesine dönüşebilir.



3

Olur olmadık yerde telefon kullanarak insanların dikkatini dağıtmak da yapılan bir diğer hata. Bu hem çok kaba bir hareket hem de karşıdaki kişiye saygısızlık.



4

Tüm bildirimleri kontrol etmek zorunda değilsiniz. Telefonunuza bir bildirim geldiği anda tüm işi güvü bırakıp ona koşarsanız sevgiliniz de başkasına koşmaya başlayabilir. Acı gerçekler...



5

İşi işte bırakamamak da hem de sizi hem karşınızda ki kişiyi yıpratır. İşten sonra iş ile iglili maillere cevap vermek hala buna zaman harcamak karşıdaki kişiye bana değer vermiyor mesajı verir.



6

Geleni geçeni beğenmek mi? Neler oluyor burada! Eğer hayatınızda birisi varsa önünüze gelen herkese yorumlar kalpler atmak çok saygısızcadır. İlişkime nasıl bir kötülük yapayım diye düşünüyorsanız eğer beğenin gitsin tabii.



7

Sevginizi göstermekte başarısız olabilirsiniz ama kelimelerle ifade etmek yerine emoji kullanıyorsanız vay başımıza gelenler. Karşınızdaki kişiyle kelimelerle konuşun emojilerle değil. Bu ona değer verdiğinizin göstergesi.



8

Yemekte bile telefon kullanmak artık çok olağan bir şey oldu. Fakat telefonu bir kenara koyup partnerinizle baş başa bir yemek yiyin. İşte o zaman aradaki farklı siz de çok rahat bir şekilde anlayacaksınız. İlişkiniz en özel ve güzel şeyiniz olmalı telefonunuz ise sadece iletişim aracı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR