01.04.2022-10:32 (Son Güncelleme:01.04.2022-10:32)


1

Daha önce “Bak 7'nci geldi. Şimdi 7'nciye gidemezsem, kısmet 8'nci nikahına giderim" açıklamasıyla herkesin diline düşen Erbil yeni açıklamalar yaptı.



2

Erbil, "Yaş farkını hiçbir şekilde konu etmemeleri gerekiyor. Kalbin yaşı olmaz ki. Bu bir programlama işi değil. Aşkın yaşı olmaz" dedi.



3

Mehmet Ali Erbil bir muhabirin kendisine sorduğu "Seda Sayan yedinci evliliği yapıyor. Siz 4'te kaldınız. Sizin 5, 6 olacak mı?" sorusuna ilginç bir cevap verdi.



4

"Ona yetişmeme daha çok var. 6'ncıya gidememiştim. '7'nciye kısmet' dedim. Bak 7'nci geldi. Şimdi 7'nciye gidemezsem, kısmet 8'nci nikahına giderim"



5

Erbil, yeni bir açıklama yaparak, "Seda Sayan'ın 7. evliliği hayırlı uğurlu olsun. İnşallah mutlu olur bunu çok hak ediyor. Yaş farkını hiç bir şekilde konu etmemeleri gerekiyor. Kalbin yaşı olmaz ki. Bu bir programlama işi değil. Aşkın yaşı olmaz" dedi.



6

Tolga Yüce ile göüşen Mehmet Ali Erbil, Tolga Yüce benim evladımdır. Her zaman yanımda oldu. Onun özellikle sinemada başarılı olmasını çok istiyorum." şeklinde konuştu.



7

Acun Ilıcalı hakkında da konuşan Erbil, "Ben TV8'de kara listede değilim. Yasaklı değilim TV8'de. Son günlerde birçok canlı programa katıldım. Acun çok başarılı hiç bir problemim yok" dedi.



8

Bergen filmi ile ilgili konuşan Erbil, "Hayatımın film olmasını isterim ama benim hayatımı yazmak çizmek çok zor kara bir mizah olur. Bergen filmini izleyemedim bir yorum yapamam ama Bergen çok sevdiğim bir sanatçı." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr