Countrty Tarzı Dekorasyon Nasıl Yapılır?

Nostaljik tarzda dekorasyona önem verenlerin tercihi olan İngiliz country modası nedir? Country tarzı dekorasyon nasıl yapılır? Ev düzenlemelerinde dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir? Doğaya ve kırsal hayata vurgu yapan bu tarzı evlerinize adapte etmenizi kolaylaştıracak tüyoları derledik.

23.03.2019-17:52 - (Son Güncelleme: 23.03.2019-17:41) Countrty Tarzı Dekorasyon Nasıl Yapılır?

Country dekorasyon, kırsal yaşama, haliyle doğaya ve nostaljiye vurgu yapıyor. Bu nedenle country dekorasyon örneklerinde bol bol ahşap, çiçek ve doğayla ilgili detaylar dikkat çekiyor. Eskitme tarzı mobilyalarla beraber beyaz ve pastel tonlar, bu dekorasyon tarzının olmazsa olmazı. Peki bu tarzı yaşam alanlarımıza nasıl adapte ederiz? İşte cevabı...

COUNTRY TARZI DEKORASYON NASIL YAPILIR?

Country tarzı iç mekan tasarımı uygularken amaç, doğanın sunduğu huzuru, yuvanızın içine adapte etmeniz. Bunun için de beyazlığın dinginliğini, bahar aylarının romantikliğini ve dağların esintisini kullanacağız. Doğadan ilham aldığımız her renk ve her figür, işimize yarayacak… Country dekorasyon, “Şu şehir hayatından uzaklaşsam artık!” diyenlerin aradığı huzuru, şehrin göbeğinde olsalar dahi sunabilecek bir stil. Yani country tarzı ev dekorasyonu sayesinde hem aradığınız konforu hem de şıklığı yakalayabilirsiniz.

AYDINLATMA NASIL OLMALI?

  • Klasik bir country dekorasyon tarzına yönelecekseniz hasır desenli sarkıt lambaları kullanabilirsiniz.
  • Koyu ahşap tonlarına sahip lambaderlerin yanı sıra metalik yüzeyli masa lambaları, dekorasyonunuzu tamamlayacak ögeler arasında.
  • Country dekorasyon yaparken romantik olmayı tercih edecekseniz aydınlatmanızı da aynı doğrultuda seçmelisiniz. Çiçek desenlerine sahip avize, abajur, aplik ve plafonyerler kesinlikle kullanabileceğiniz ürünler. Eskitme tarzına sahip aydınlatma objeleri de güzel fikir!
  • Beyaz ve mavi tonların ön planda olduğu country dekorasyona yönelecekseniz aydınlatma tercihlerinizi de beyaz ahşap, şeffaf cam ve mat beyaz metal yüzeylere sahip abajur ve avizeler yönünde yapabilirsiniz.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal