Penceresiz Odalar İçin Dekorasyon Önerisi

Eğer penceresi olmayan bir odaya sahipseniz, yapacağınız birkaç küçük hileyle odayı daha ferah ve dekoratif gösterebilirsiniz. İyi ama nasıl? Cevabı haberimizin detaylarında.

09.01.2019-17:08 - (Son Güncelleme: 09.01.2019-17:02) Penceresiz Odalar İçin Dekorasyon Önerisi

Eğer penceresi olmayan bir odaya sahipseniz, yapacağınız birkaç küçük hileyle odayı daha ferah ve dekoratif gösterebilirsiniz. İşte püf noktaları...

Sahte Pencere oluşturun

Duvarlardan birini büyük ölçüde kaplayacak bir ayna bulun ve iki tarafına da perdeler asın. Aynalar, ışığı yansıttığı için odanın aydınlığını maksimize ederken dikkati de bu noktaya doğru çeker.

Metalik eşyalar kullanın

Aynalar gibi metalik yüzeyler de ışığı yansıtır ve ortama biraz daha ışıltı ekler. Pencere olmayan odanızda metalik çerçeveler, vazolar ya da şamdanları bir arada dekore edebilirsiniz. Ayrıca açık renkli aksesuarlar ve gösterişten uzak mobilyaları tercih edin.

Aydınlatmaya önem verin

Penceresiz odalar genellikle karanlık olur, bu durumda ışığı eşit dağıttığınıza emin olmalısınız. Bunun en iyi yolu tavan boyunca eşit aralıklarla spot lambalar kullanmak olabilir. Tüm ışık odaya eşit dağıldığında mekanınız daha aydınlık görünecektir.

Gün ışığına yakın ampulleri kullanın

Penceresiz odanızı daha ferah ve aydınlık göstermek için mutlaka gün ışığına yakın ampulleri tercih etmelisiniz.

 

Son Dakika Kadın Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal