Jose Sosa'dan Fenerbahçe İtirafı!

Trabzonspor'un yıldızı Jose Sosa flaş bir itirafta bulundu. Fenerbahçe'den teklif aldığını fakat Trabzonspor'a geldiğini söyledi..

14.04.2020-16:02 - (Son Güncelleme: 14.04.2020-15:54) Jose Sosa'dan Fenerbahçe İtirafı!
2017-2018 sezonu sezon arası transfer döneminde İtalyan takımmı Milan'dan gelen ve geçen sezon Trabzonspor'a kaptanlık yapan Jose Sosa, transfer dönemi hakında Fenerbahçe'den teklif aldığını söyledi.

Ülkesinin El Tempo Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Arjantinli süperstar, "Trabzonspor'a transfer olduğum dönem Fenerbahçe'den de teklif aldım ancak onları reddettim. Trabzonspor'u tercih ettim. Bir önceki başkan da verdiği sözleri tutmadı. Eğer onlar devam etmiş olsaydı, şu anda Türkiye'de olmazdım" ifadelerini kullandı.

MARADONAYLA BÜYÜDÜM

Dünyanın en iyi oyuncularından bir tanesi olarak görülen Lionel Messi'yi öven Sosa, "Ben bazen bir rakibi geçerim mutlu olurum. Messi ise aynı anda üç, dört oyuncu geçebilir. O müthiş bir futbolcu. Her saniye sürpriz yapabiliyor" dedi. Yıldız futbolcu, Arjantinli efsane Diego Maradona için ise, "Maradona'yla büyüdüm. Bana neşe ve futbol oynama arzusu verdi" diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal