Jose Mourinho Karşılaşma Sonrası Konuştu 'Başımız Belada'

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 turu ilk karşılaşmasında Tottenham, sahasında ağırladığı RB Leipzig'e Timo Werner'in penaltıdan attığı golle 1-0 kaybetti.

20.02.2020-10:28 - (Son Güncelleme: 20.02.2020-10:24) Jose Mourinho Karşılaşma Sonrası Konuştu 'Başımız Belada'

UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 turu ilk karşılaşmasında Tottenham, sahasında ağırladığı RB Leipzig'e Timo Werner'in penaltıdan attığı golle 1-0 kaybetti.

Karşılaşma sonrası Portekizli teknik adam Jose Mourinho açıklamalarda bulundu.
Jose Mourinho’nun açıklamaları şu şekilde:

"Çocukların hakkını vermek lazım, ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Lamela'nın takımla ne kadar antrenman yaptığını biliyor musunuz? Sıfır. Sakatlıktan döndü ve fizyoterapistlerle 20 dakika çalıştıktan sonra direkt olarak Şampiyonlar Ligi maçına çıktı."

"Bizim takıma iki farklı açıdan bakabiliriz: Biri her şeyi yapmaya çalışan harika bir oyuncu grubu. Diğeri ise şu andaki durumumuz. Rakibe baktığınızda Schick, Timo Werner, Nkunku gibi oyuncularla oynadılar. Nkunku yorulup çıkınca yerine Forsberg girdi. Schick yorulunca da Poulsen girdi."

"Bizde durum böyle. Çatışmaya silahla gidip merminizin olmaması gibi bir şey. Elimizden geleni yaptık ve eğer onlardan önce gol atabilseydik bence oyun daha farklı olurdu."

"Bazı anlarda şansımız olduğunu söyleyebilirsiniz ama size katılmam. Beni endişelendiren 1-0'lık skor değil çünkü ucu açık bir skor bu. Rövanşta kazanıp tur atlayabiliriz. Beni endişelendiren şey rövanşta da aynı oyuncu grubum olacak. Lucas bitti, Bergwijn ve Lo Celso da öyle. Başımız belada. Sadece bu maçlık bir şey olsa sorun olmazdı. Ama önümüzde Premier Lig ve FA CUP maçı var; halimiz ortada." İfadelerinde bulundu.

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal