Jordan, 1998'deki 5. Maçta Son Şutu Kaçırınca Nasıl Tepki Verdi?

Chicago Bulls süperstarı Michael Jordan'ın, 1998 NBA final karşılaşmalarının 5. mücadelesinin sonundaki şutu kaçırmasına gösterdiği tepkiden bahsedildi.

17.04.2020-13:31 - (Son Güncelleme: 17.04.2020-13:26) Jordan, 1998'deki 5. Maçta Son Şutu Kaçırınca Nasıl Tepki Verdi?
Jordan'ın şampiyonluk senelerinden pek çok anı, 19 Nisan Pazar günü ESPN'de yayına girecek olan 10 bölümlük belgesel The Last Dance'ın galasından önce anlatılmaya başlandı.

Fox Sports'tan Skip Bayless, Jordan'ın 5. karşılaşmada olası bir müsabaka kazandıran basketi bulma fırsatını değerlendirememesine nasıl tepki gösterdiğinden bahsetti. Jordan, sonraki karşılaşmada efsanevi "The Last Shot"ı bulacaktı.:

"Bulls'un PR müdürü Tim Hallam, Scottie'nin ufak bir sakatlıkla geldiğini ve sonraki maçta bununla oynayacağını, lakin bu durumun ağırlaşıp onu muhtemel bir 7. maçtan uzak tutabileceğinden korktuğunu söylemişti."

"Michael, Şikago'daki 5. maçtaki son saniye şutunu kaçırmıştı, ki bu nadirdir. Kaçırdığı için, benim için şok edici bir geceydi. Maç sonrası röportaj odasına gelmişti ve "Çok hoş" demişti. Ben de 'Bu mu hoş? Bu benim için hoş değildi.' dedim. Ama neredeyse bizi 'Evlerinde onlara ne yapacağımı izleyin' şeklinde ayarlamış gibiydi."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal