Joao Felix aldatıldı mı, sevgilisi kimle aldattı? Joao Felix kimdir? Magui Corceiro kimdir?

Magazin gündemine damga vuran aldatılma haberi okuyucuların dikkatini çekti. Atletico Madrid'in Portekizli oyuncusu Joao Felix'i sevgilisinin aldattığı haberleri gündeme geldi. Felix'in sevgilisi Magui Corceiro tarafından Sporting Lizbonlu Pedro Porro ile beraber olduğu ön sürüldü. Portekizli oyuncu Joao Felix aldatıldı mı? İşte detaylar...

26.05.2022-20:27 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-20:27) Joao Felix aldatıldı mı, sevgilisi kimle aldattı? Joao Felix kimdir? Magui Corceiro kimdir?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ortaya çıkan görüntüler herkesi şaşırttı. Pedro Porro'nın bir kaç ay önce maç sonunda formasını Corceiro'ya verdiği görüntüler hızlı bir şekilde yayıldı. Konu hakkında taraflardan açıklama beklerken ilk açıklama Porro'dan geldi. Porro ikinci erkek olmayı kabul etti mi? Felix aldatıldı mı?

''Kimse sadakatsizlik yapmıyor''

Lizbonlu Pedro Porro hakkında çıkan haberler üzerine asılsız iddialar açıklamasında bulundu. Magui Corceiro ile özel bir ilişkisi olduğunu belirten Porro, üç kişinin kariyerini zedeliyorsunuz ifadelerini kullandı.

Joao Felix aldatıldı mı?

1 yıldan fazla ilişkisi olan Felix ve Corceiro arasında sorun olmadığı belirtilirken yapılan açıklamalar ise kafaları karıştırdı.

Joao Felix aldatıldı mı?

Corceiro'nun paylaşımları

İnstagram'ını aktif olarak kullanan 22 yaşındaki genç kızın 1.3 milyon takipçisi vardır. Paylaştığı binlerce fotoğraf takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutulmaya devam ediyor.

 

Magui Corceiro kimdir?

Magui Corceiro sosyal medya paylaşımı

Şahsenem Aktaş
sahsenem@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal