JFM coin nedir? Just Farm coin projesi ve yol haritası

Bir çiftlik projesi olan Just Farm coin’in projesi ve yol haritası kripto para yatırımcılarının merak konusu oldu. Peki JFM coin nedir? Konu hakkında merak edilenler haberimizde...

05.05.2022-11:08 - (Son Güncelleme: 05.05.2022-11:08) JFM coin nedir? Just Farm coin projesi ve yol haritası

Kripto para piyasasında JFM adıyla yer alan Just Farm Coi son zamanlarda yatırımcıların hakkında araştırmalar yaptığı coinlerden birisidir. Bir çiftlik projesi olan ve Binance Smart Chain blok zincirine bağlı olarak piyasada yer alan Just Farm Coin’in projesi ve yol haritasını öğrenmek isteyenler için araştırma yapan kripto para yatırımcılarının sayısı her geçen gün artıyor.

JFM coin nedir?

Verim ve otomatik birleştirme platformu olarak adlandırılan Just Farm Coin (JFM coin), Binance Smart Chain teknolojisini kullanmaktadır. Merkezi olmayan ve topluluk odaklı bir proje olan JFM coin sayesinde yüksek güvenlikli ve verimli bir gelir elde edilmesi amacı bulunmaktadır. İşte JFM coin’in sağladığı avantajlar:

JFM coin

- Hem topluluğu hem de destekçileri ödüllendirmek için yüksek APR’ye sahiptir.

- Just Farm Coin kullanıcılarına farming ile gelir elde etme imkanı verir.

- Akıllı ve kendine ait bir cüzdana sahiptir.

- Maksimum güvenlik ve şeffaflık sağlamak için güncellemeler devam etmektedir.

- Piyango ile de gelir elde etme fırsatı sunulmaktadır.

Küresel çapta 1000 müşteriye sahip olan JFM coin’in toplam arzı 50 milyon adettir. İki yıllık bir geçmişe sahip olan ve henüz gelişme aşamasınaa olan JFM coin, uzmanlara göre riskli fakat gelecek vadeden bir birim olarak görülüyor. JFM coin satın almak isteyenlerin panceswap’a üye olması gerekiyor. Sadece BNB takasıyla alınabilen JFM coin’in satın alımları Binance borsasından yapılabilmektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal